Tom Cruise je v Praze i s manželkou, denně chodí po městě

Lubos-Prochazka

Tohle Česko ještě nikdy nezažilo. Hollywoodská hvězda se denně prochází po různých místech Prahy, fotí se s fanoušky, podepisuje se jim a nebo také přebíhá tramvajové koleje. Tom Cruise (48) je tady a ještě hodně dlouho bude.

"Normálně přecházel s taškou v ruce tramvajové koleje blízko hotelu For Seasons u Vltavy. Řidiči aut, co stáli v koloně, museli zírat. Šli s ním jen asi tři lidé," řekl Kouli jeden z Pražanů, který dnes Toma Cruise viděl na vlastní oči. Hollywoodský herec  je v Praze už několik dnů. Se štábem tady denně prochází lokace, ve kterých budou natáčet čtvrté pokračování akčního filmu Mission: Impossible. Objevili se třeba na Hlavním nádraží nebo v Tom Cruise s rodinou ve večerní Praze. Foto: ČTKželezniční stanici ve Vršovicích, kde se Tom prošel mezi starými vagóny. V bývalé bubenečské čistírně se zase podíval do podzemních prostor. Velmi často se také štáb i s Cruisem pohybuje v barrandovských ateliérech. Natáčení filmu, ve kterém má Cruise opět hlavní roli agenta Ethana Hunta, by mělo začít na začátku října. Všechno nasvědčuje tomu, že tady Cruise do té doby setrvá.

Manželka a dcera přiletěli s ním
Tom je v Praze i s manželkou Katie Holmes (31) a dcerou Suri (4). Fotoreportéři je zastihli, jak vycházejí po večeři v jedné z restaurací v Kaprově ulici. Podle dostupných informací ale Cruisova žena i s dcerou z hlavního města odletí, protože Holmes má v USA pracovní závazky.

Koule pro vás bude dál pobyt Toma Cruise v Praze sledovat.