TOP 10 nejbohatších celebrit. Koho trumfla Katy Perry?

Redakce

Zde vám přínášíme seznam deseti nejbohatších lidí z řad celebrit. Možná vás překvapí, kdo se v top 10 umístil.

1. Floyd Mayweather. Profesionální boxer stihl za rok vydělat 300 milionů dolarů. To muselo být rozbitých úst…

2. Manny Pacquiao. I druhou nejbohatší celebritou je boxer. Mlácení očividně vynáší pěkný balík. Za dvanáct měsíců si vydělal 160 milionů dolarů.

3. Katy Perry. Katy Perry za rok stihla odehrát 124 koncertů. 75 z nich se odehrálo za hranicemi USA, v 27 různých zemích. Vydělalo jí to 135 milionů dolarů a to se vyplatí!

4. One Direction. Kdo by neznal tuhle klučičí kapelu! I když je nedávno opustil člen Zayk, kluci vystupují dál a vydělávají těžké prachy. Jen za posledních dvanáct měsíců jim na kontě přibylo 130 milionů dolarů.

5. Howard Stern. Americký moderátor zarobil 95 milionů dolarů hlavně tím, že porotcuje v talentové soutěži. Tyhle pořady jsou asi fakt továrna na peníze. Jinak tedy také moderuje a věnuje se dalším činnostem.

6. Garth Brooks. Hraní a zpívání country tomuto muži vyneslo za rok devadesát milionů dolarů. Drnkání u táboráku asi lidi pořád baví.

7. James Patterson. Spisovatel píše jednu knihu za druhou a díky tomu je těžce v balíku. Vydělal za rok 89 milionů dolarů.

8. Robert Downey Jr. Ironman je nejúspěšnějším hercem posledních měsíců. Stačilo mu k tomu 80 milionů dolarů.

8. Taylor Swift. Stejného výdělku dosáhla i tahle mladá zpěvačka. Začínala s country a teď skládá spíš zamilované cajdáky, co uhranou hlavně těm mladším z nás.

10. Cristiano Ronaldo. O půl milionu méně než Robert a Taylor stihl za rok vydělat tento portugalský fotbalista a to ho dostalo na desáté místo žebříčku Forbes. Sice teď přišel o přítelkyni, jelikož se s ním modelka Irina Shayk rozešla, ale to ho asi netrápí. Může si koupit, jakou modelku chce.

Témata:, , , , ,