Top 10 rapových novinek z května: Stevie Wonder se Snoopem i funky crunkový Lil Jon

lenkakomrskova

Na rapery zřejmě přišlo jaro a vydávají nové hity jak na běžícím páse. Papoose s manželkou Remy Ma vás rozsekají hned na začátku naší selekce Top 10 tracků z minulého měsíce. Přes modernější trapové klasiky Ty Dolla $ign nebo Juicy J uslyšíte i taková jména, jako jsou Jamie Foxx, Jermaine Dupri, Bow Wow, ale i atlantského Lil Jona na osmdesátkovém beatu. A Snoop Dogg si přizval dokonce Stevieho Wondera!

Papoose „Broken Slanguage“ feat. Remy Ma

Klasický sound rozpoznáte v nové pecce Papoose, na níž si přizval speciálního hosta – svou manželku Remy Ma. Track je součástí Papoosových Throwback Freestyles, do nichž se pouští co týden. Beat vám nezní familiárně náhodou – pochází totiž ze stejnojmenné originální pecky z 90. let od Smoothie Da Hustler a Trigger Tha Gambler.

Ty Dolla $ign – Only Right feat. YG, Joe Moses & TeeCee4800

Zpátky k aktuálnějším instrumentálkám se dostaneme v songu Ty Dolla $ign. Můžete zhlédnout i vizuál s kolegy YG, Joe Mosesem a TeeCee4800. Vyšvihnutí v černých oblecích rapují do beatu od DJe Mustarda. Tyovo debutové album s názvem Free TC vychází ještě letos s hosty jako Kendrick Lamar, Wiz Khalifa nebo R. Kelly.

Jamie Foxx – You Changed Me feat. Chris Brown

Oscarový Jamie Foxx se tentokrát spojil s mladším kolegou, skandálem protkaným zpěvákem Chrisem Brownem. V romantickém ploužáku se Jamie chystá skončit s přelétavým lifestylem. Videoklip je jedna velká párty, Foxxe však zajímá jen jeho vyvolená. Chris Brown zůstává player a zbytek už zkoukněte sami! Track najdete na albu Hollywood: A Story of a Dozen Roses.

My Cutie Pie – Lil Jon f. T-Pain, Problem & Snoop Dogg

Slyšet dirty south reprezentanta Lil Jona na funkovém beatu rozhodně stojí za to. Doprovodná jména T-Pain, Problem a Snoop Dogg vás pak jasně přesvědčí o tom, že jde o naprostou bombu, ještě než zmáčknete play. Song My Cutie Pie obdivuje sexy ladies, beat je vysamplovaný ze stejnojmenného 80´s hitu od One Way. Sledujte lyrické video!

The Weeknd – The Hills

Trochu změnu v dnešním výběru přináší The Weeknd. Temné video s pomalým, ale nabitým beatem, ukazuje temnou stránku interpreta. Autonehoda, konflikty, vybuchující auto a zakrvácený The Weeknd neposílají zrovna pozitivní vibrace, svou atmosféru to ale rozhodně má. Song rodilého Kanaďana produkoval Million $ Mano a Illangelo. Album Kiss Land vyjde ještě v roce 2015.

Jermaine Dupri – WYA feat. Bow Wow

Superproducent Jermaine Dupri vypustil nový track s názvem WYA (Where You At?) – první singl z Dupriho nadcházejícího EP. Bow Wow byl ve svých šesti letech velkým objevem Snoop Dogga a JD mu zanedlouho dělal mentora, vše se tedy vrací na hezky na začátek ke svým kořenům. Na očekávaném EP se mimo jiné objeví i T.I., Nas nebo Usher.

Lil Durk – Tryna‘ Tryna‘ ft. Logic

Chicagský Lil Durk jede jako o život a výsledkem je další hymna, kterou musíte slyšet – Tryna´ Tryna´ s hostujícím Logicem. Už za pár dní vydává své debutové album Remember My Name a své fans tak pořádně připravuje na termín 2. června. Minule jste si od něj mohli poslechnout pomalejší hit Like Me s Jeremih.

Juicy J – Already feat. Rae Sremmurd

Trapový beat a twerk asi nikoho nepřekvapí v čerstvém tracku Juicy J. V novém videoklipu se MC zastaví v obchodě s alkoholem a rozjíždí to v ulicích Los Angeles. Lyricky mu pomohl Rae Sremmurd, partu podpořili Swae Lee a Slim Jimmy, které na scéně také uvidíte. Album The Hustle Continues očekávejte již brzy.

Troy Ave – Bang Bang feat. 50 Cent

Raper Troy Ave si na svůj song přizval 50 Centa, se kterým měl nějaké ty rozpory, ale konečně je oba hodili za hlavu a radši udělali pecku Bang Bang. A tu si můžete poslechnout právě teď. Beat produkoval sám Troy Ave společně s Yankeem. Jeho debutová deska Major Without a Deal vychází už 5. června, objeví se na ní i Snoop Dogg, Diddy nebo Rick Ross.

Snoop Dogg – California Roll ft. Stevie Wonder, Pharrell Williams

A ať to uzavřeme pořádnou bombou, přinášíme vám videoklip Snoop Dogga, který vás přenese z let minulých až do daleké budoucnosti, a to rovnou s dalšími superstars – Pharrellem Williamsem a Steviem Wonderem. Hymna pochází ze Snoopova alba BUSH, klip režíroval Warren Fu a blýskne se v něm i herečka Nia Long. 40. léta, Egypt a futuristické L.A…. Podívejte se sami!

Témata:,