TOP 5 českých návrhářů. Kdo u nás prostě jede?

Redakce

Milujete naši zem a chtěli byste to projevit i ve svém šatníku? Musíme říci, že českých návrhářů, kteří vyrábějí kvalitní a nádherné kousky, je spoustu. My jsme pro vás vybrali pět nej.

  • Jakub Polanka – Momentálně nejznámější česká návrhář. Jeho výtvory způsobily v naší módě doslova poprask. Jakub Polanka žije a pracuje v Paříží, kde tvoří své nádherné modely. Absolvoval zde raké postgraduální studium na prestižním institutu Francais de la Mode a už během studia začal spolupracovat s legendární značkou Hermés. Na módních kouscích Jakuba Polanky najdete extravaganci, neobvyklost a také kouzlo. Jeho kousky jsou doslova zázrakem.
  • Klára Nademlýnská – Klára Nademlýnská se také nechala ovlivnit krásou Paříže, kam odjela sbírat své zkušenosti. Dlouhých sedm let pracovala v luxusním salonu, kde se vypracovala až na módní návrhářku. V Praze si poté založila vlastní značku, pro kterou navrhovala dámské oblečení. Po velkém úspěchu si otevřela i svůj vlastní butik. Modely Kláry jsou velmi jednoduché a inspirované sportovní módou, která je zároveň pohodlná.
  • Lukáš Macháček – Známý jako talentovaný módní návrhář a také jako osobní stylista zpěvačky Moniky Bagárové. Již během svého studia vyhrával mnoho cen za svůj neuvěřitelný talent. V jeho módě jsou prvky jednoduchosti, nadčasovosti, kvality a také kombinovatelnosti. Není tedy divu, že se stal mezi českými celebritami tak oblíbený a rády tak nosí jeho kousky.
  • Beata Rajská – Beata se svou značkou Beata Rajská dosáhla již mnoho úspěchů. V Praze má dokonce i svůj butik, kde prodává šaty, kalhoty, trika, sukně a také svetry. Její tvorba vám tedy dokáže vybavit celý šatník.
  • Natali Ruden – Natali Ruden se narodila do rodiny návrhářů a také tedy vystudovala návrhářskou školu. Má vyborný cit pro detail, vkus a také kombinaci. Její kousky si oblíbila modelka Andrea Verešová, ale i další celebrity.

Hit na léto: Budou se nosit bralette podprsenky

7 abstraktních uměleckých nehtových vzorů, které vás dostanou