TOP 9 zlepšováků, jak se vyhnout sexu

Redakce

Většinou řešíme opak, tedy jak si sex se zvolenou osobou dopřát. Co když jste ale zvolenou osobou jen vy, prostě proto, že jste si to rozmysleli? Zopakujeme si fungující výmluvy jak se vyhnout trapným chvilkám a nezranit ego toho druhého. Nemusíte říkat rovnou ne…

  1. Migréna. Největší klasika ze všech klasik. Odkaz na ni používají začínající studentky i mámy od rodin, co mají už něco na tacháči. Můžete si k tomu přimíchat lehčí alergii na jakékoliv volně dostupné léky jako růžová pilulka nebo aspirin. Úskalí migrény je, že nemůže trvat moc dlouho a nemůžete se na ni vymlouvat pokaždé. Pak je lepší se podívat k bodu 2.
  2. Otrava jídlem. Je skvělá, protože nikdo nezpochybňuje její rychlý a devastující nástup. Také jak nenadále přišla, tak rychle odezní. Máme podezření, že otrava jídlem byla v obecné rovině vymyšlena jen jako univerzální výmluva, když se nám do něčeho nechce. Sexu zabráníte I tím, že budete podrobně a barvitě rozvíjet její průběh.
  3. Zkažený dech. Zde se dostáváme k těžší artilerii. Špatný dech totiž může sex nejenom odložit, ale navždy pohřbít. Dobře si tedy vyberte, s kým tuto nukleární techniku použijete. Bude vás totiž provázet pověst toho či té: “…které / mu tak strašně smrdělo z huby.”. Garantujeme, že se na to nezapomíná lehce.
  4. Hloupá nehoda. Pokud předchozí body nefungují, vydejte se na nejbližší přechod pro chodce. Vykročte, když je na semaforu červený panáček. Pokud nějaké starosti následně budete vůbec mít, rozhodně nebudou sexuálního charakteru.
  5. Vyprávění vtipů. Zdálo by se, že humor je afrodisiakum. Zkuste si ale zasouložit při fórech z letošního výročí Cimrmana aspol. Je to náročná metoda kladoucí nároky na vašeho pamatováka. A googlit to nevypadá zcela přirozeně, že.
  6. Trauma z dětství. “Nemůžu se s tebou milovat, v dětství jsem viděl / a rodiče v ložnici a zhnusilo se mi to.” Zbytek večera si o tom budete muset holt povídat.
  7. Falešný džentleman. Tento model používají hlavně chlapci s poukazem na to, že jim u žen jde o jejich duševní nitro, nikoliv o poševní otvor. Problém je v tom, že tak leckdy jen zvýší svoji hodnotu v očích dívky a ta naléhá ještě více než předtím.
  8. Předstíraná pohlavní nemoc. Je to velice osvědčená výmluva. V případě, že opravdu nějaké ty breberky máte, se dokonce chováte i zodpovědně.
  9. Bombarďáky nebo slipy. Jestliže máte možnost, jděte na WC a převlékněte se. Holky do bombarďáků po babičce a kluci do slipů. Kdo může, blýskne se zeleným modelem od Borata. 99.9% účinnost je zaručena!

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)