Tři různí umělci nahráli společný singl


Praha 20.3.2013 - Dj Rockstar spolu se zpěvačkou Erikou Fečovou a kubánským zpěvákem Darielem nahráli společný singl s názvem "Fiesta party show". Singl poprvé představí publiku v pátek 22.3.2013 na pražském Výstavišti na akci Havana club tour de bar v rámci Darielovi show.

„Je to typ písničky, která vás postaví ze židle, tanec a zábava, prostě fiesta. Jsem ráda, že mě vydavatelství oslovilo ke spolupráci. Těším se hlavně na reakci lidí.“ vyjádřila ke společnému singlu Erika Fečová, která se věnuje sólové dráze r’n’b a soul zpěvačky, ale stále působí i v kapele Navigators.

Singl „Fiesta party show“ vznikl zejména díky setkání Dj Rockstara a zpěváka Dariela za podpory vydavatelství DaSkaRecords. Dj Rockstar je znám nejen jako dj, ale také jako originální performer, moderátor, herec a hudební producent.

„Když mi Rockstar pustil tuhle pecku, hned mě to chytlo. Už se nemůžu dočkat až ji zahrajeme naživo, “ prohlásil Dariel, který pochází z kubánské Havany. Tam také během studií hudební a umělecké univerzity založil svou první kapelu Control Havana. Před rokem se přestěhoval do Prahy, kde se dál věnuje hudbě a vlastní tvorbě ve stylu reggaeton. 

Tento pátek představí svoji show s živou kapelou a spolu s Erikou Fečovou společný singl této trojice.

Singl „Fiesta party show“ má vyjít pod hlavičkou DaSkaRecords už příští týden.