Trocha soucitu by tě nezabila, kárá Robbieho Williamse Perez Hilton

matoush

Tento týden se podíváme na jednu událost ze dvou úhlů. V noci z neděle na pondělí přejelo v Londýně auto osmnáctiletého paparazziho. V autě neseděl nikdo jiný než Robbie Williams. Jak zpěvák zareagoval? Někdo říká, že se div nerozplakal, jiní, že arogantně seděl a vůbec se o raněného nezajímal. Jak to bylo doopravdy? Máme video.

Zpěvák Robbie Williams seděl v autě, které nabralo mladého paparazziho, nutno ovšem hned na začátku říci, že k vážným zraněním nedšlo.
Nejdřív se tedy podívejme, jak Robbieho reakci na celou událost popsala ikona amerického bulváru Perez Hilton: „Přestože osmnáctiletý fotograf zůstal doslova zaklíněn pod koly vozu, popová hvězda se neobtěžovala projevit o jeho stav sebemenší zájem,“ líčí Hilton. „Seděl v autě a tvářil se otráveně. Fotografova zranění sice nejsou vážná, ale alespoň trocha soucitu ještě nikoho nezabila, viď Robbie?“ dodává kousavě.

Měl slzy v očích…
Je Robbie Williams opravdu tak bezcitný cynik? Možná že ne. Nahlédneme-li do stránek britského plátku Daily Mirror, dostane se nám obraz úplně jiného Wiliamse. „Poté, co chaos alespoň trochu opadl, vystoupil Robbie z auta se slzami v očích,“ líčí ostrovního zpěváka ostrovní tisk. A má důkaz – video, kde je celý incident zachycený. Podívejte se tady.

Co si myslíte, je Robbie otrávený, nebo spíš pláče?

Robert Pattison si nemůže najít holku
Dámy, pozor. Lamač srdcí z filmu Stmívání Robert Pattison shání partnerku. A dělá mu to větší problém, než by se dalo čekat. „Upřímně, pořád úplně nechápu, co se děje,“ vysvětluje. „Tak třeba včera, obědval jsem tady v ulici a najednou byly všude stovky vřískajících holek. Vím, že nekřičí na mě, ale na Edwarda, přesto bych si konečně někoho rád našel.“

Will Young je na videu těhotný
Vítěz první britské superstar Will Young připravil neotřelý videoklip. Jmenuje se Hopes & Fears a váže se k pilotnímu singlu alba největších hitů The Hits. Co je na něm tak zvláštního? Will na videu laží na zádech a je těhotný. Nejen že má charakteristické bříško, dokonce zdobí dětský pokoj nebo popotahuje nad dojemným filmem. Úplně bez zábran ale video přece jen není – snímky porodu nakonec chybí. Video bude mít premiéru 16. listopadu.

Témata: