Ťukněte si s Pink na všechny blázny a koukněte na její nový klip

Hana-Slivova

Pink vydává v polovině listopadu výběrovou desku Greatist Hits...So Far!!! Kromě hitovek na ní najdete i novinku Raise Your Glass, která už pár dní brázdí hitparády. Teď k ní Pink představila klip, v němž připíjí na slávu všech, kteří "to mají trochu jinak".

Raise Your Glass neboli Pozvedněte sklenice je song, z něhož se jistojistě brzy stane hymna diskoték. Stejně dynamický je i nový zpěvaččin klip, ve kterém si Pink zahrála kámošku gangsterů, ošátkovanou Rosie the Riveter (americkou ikonu těžce pracujících žen), zápasnici, ošetřovatelku zvířat, kytaristku na svatbě gayů nebo obrýlenou dámu v letech. Kromě toho se ve videu objeví i scéna, ve které leží na posteli s církevním hodnostářem. Písničku zpěvačka věnovala všem, kteří nejdou s proudem a musí v životě proti něčemu bojovat.

Na klip Raise Your Glass se podívejte tady

Mohla za to lesbická svatba
K natočení klipu Pink inspirovaly jak celospolečenské události, tak soukromé zážitky. "Třeba ten zápasník sumo. Znázorňuje Wall Street, banky. Je to takový boj mezi obyčejnou pracující rodinou a velkou institucí," vysvětlila Pink v rozhovoru pro MTV. Svatba její lesbické kamarádky zase inspirovala scénu, ve níž hraje na kytaru pro dva zamilované homosexuály. "Uspořádala jsem té kamarádce svatbu na zahradě. Když bylo po všem, její máma v slzách říkala: Proč to nemůže být legální? Úplně mě to dostalo. A proto se to také objevilo v klipu," dodala Pink.  

Témata: