Twilight sága aneb šílenství mladistvých


Ahoj, jistě každý zná twilight ságu jak ve filmovém,tak v knižním provedení. Někdo si radši příběhy přečte,ale čím dál více lidí se věnuje spíš ...

Ahoj,

jistě každý zná twilight ságu jak ve filmovém,tak v knižním provedení. Někdo si radši příběhy přečte,ale čím dál více lidí se věnuje spíše zfilmovaným titulům.

Tím se také dostáváme k davovému šílenství po zhlédnutí jednoho,nebo všech tří,doposud natočených dílů twilight.Díky velké návštěvnosti kin, na tento film, se začínají na trhu objevovat předměty s twilight tématikou. Určitě si dovedete představit,že každá fanynka nebo i fanoušek si hned musí nějaký takový předmět zakoupit,i když cena je nehorázná.Jen za triko s potiskem twilight můžete dát kolem 400kč,za povlečení i 900kč.Cena ovšem nebrání fanouškům,aby si něco takového pořídili.Já jim to nemám za zlé,také patřím k takovým fanouškům,že kdykoliv se na trhu objeví hezká věc s twilight,musím tu věc mít i když mne bude stát hodně.Myslím že takoví fanoušci jsou bezvadní,každému se líbí něco jiného,proto by je ostatní neměli za nic odsuzovat.Probém je také v rodičích.Když se třeba jedná o mladou dívku,která je do twilight blázen a chce si zakoupit tašku přes rameno s touto tématikou za 1200kč,rodiče jí to zakaží,že je to moc peněz a že by za takové ,,blbosti" neměla utrácet tolik peněz. Určitě to každý z Vás již zažil ne? V každém případě by se nad sebou odiče měli zamyslet. Když byli mladí,také určitě něco sbírali,bud poštovní známky nebo pověstné Céčka a jiné. Tohle je to samé,proto si myslím,že by rodiče dětem neměli takhle bránit. Pokud na to samy děti mají a chtěli by to,tak at si to pořídí,proč jim bránit? Rozhodně tím rodiče předejdou hádkám a rozepřím.

Existuje ovšem i jiná skupina fanoušků,která by se měla zamyslet,jestli to trochu nepřehání.Ti už mají tzv. ,,vymytej mozek" z toho,jak se pořád dokola dívají na stmívání,nový měsíc,či zatmění,nebo kteří chodí i několikrát do kina,aby to viděli znovu a znovu.Kteří dokáží i krát,když chtějí něco s twilight získat,nebo se o to dokáží i poprat.Takoví fanoušci už jsou podle mne fanatici a neměli by to tak přehánět.Ale fanoušství,které jsem popisovala již předtím,je podle mne O.K a určitě by takoví fanoušci měli být 🙂

Přece by jsme nemohli žít bez toho,aby jsme něco neměli rádi a aby jsme to nemuseli mít.Je to jako kdyby jsme si vybírali kancelářskou židli,či něco jiného a jedna se nám zalíbila,jinou by jste již určitě nechtěli a tuhle by jste museli mít.

Takoví jsou i fanoušci twilight a já jsem ráda,že mezi ně patřím.Co říkáte vy? Taky patříte mezi lidi,kteřým tohle šílenství nijak nevadí nebo jsou jejími členy?

Témata: