Týden v Kouli: Od SuperStar k Madonně a zase zpátky

Hana-Slivova

Za chvíli to zase začne. Emoce, skvělé hlasy i přebujelá ega. Diskuse o tom, zda Nováková zpívá líp než Svobodová a zda Pospíšil napodobuje spíš Gotta, nebo Jacksona. Další z řady SuperStar, tentokrát federální, začne 6. září a se soutěžícími se na obrazovce TV Nova setkáme vždycky v neděli a v pondělí od osmi večer. Semifinálová kola pak doplní ještě vysílací soboty.

Vítejte v Kostce! Za čtyři týdny začne první Česko Slovenská SuperStar. Federální souboj o trošku stresu, místo v rádiích, televizi a možná v nějakém tom muzikálu. Co to znamená pro Kouli a pro vás, naše čtenáře? Další sadu článků, profilů, rozhovorů, tipů a zajímavostí. I nás samozřejmě zajímá, jestli Nováková zazpívá líp než Svobodová, televizní SuperStar pro vás proto určitě budeme bedlivě sledovat.
Superstáří lavinu za sebou naše Koule začíná strhávat ale už dnes. Až do soboty si každý den přečtete o lidech, kteří mají se soutěží co do činění – o  bývalém režisérovi, moderátorce a o porotcích. S tím pak souvisí i nedělní recenze výběrové desky Die Happy, kapely, ve které zpívá novicka mezi "katy" Marta Jandová.

Jaká bude Madonna?
A pak je tady samozřejmě Madonna. Z amplionů pražského metra už víme, že k dopravě na koncert máme využít raději právě podzemky, která bude na trase C jezdit v kratších intervalech, a nikoliv autobus (může mít zpoždění a nemusí jet po své trase).
Jaký koncert popové královny bude? A zajímá dnes tahle žena vlastně ještě vůbec někoho?
O tom se 14. sprna v pátek dozvíte od Luboše Procházky, který na koncert vyrazí.

Poslechněte si Madonnu a její Vogue

Hezký týden s Koulí.cz!
hanas@koule.cz