Už žádné tajnosti, Whitney Houston přijede příští rok do Prahy

Lubos-Prochazka

Zpěvačka Whitney Houston (46) prožívá v těchto týdnech velký hudební comeback, v rámci kterého vystupuje po celém světě. Čeká ji také turné k nové desce I Look To You, v rámci něj má 31. května příštího roku vystoupit v Praze.

Whitney HoustonO 31. květnu se v posledních dnech už v Česku mluví otevřeně. Jak na fanouškovských webech, tak i v kuloárech pražské O2 Areny, kde by měla Whitney Houston  zpívat. V rozpisu koncertů přímo na stránkách zpěvačky pražský termín zatím není, dva dny před tím ale vystupuje v německém Mannheimu a k nám to má tedy blízko.
„Už jsem zaznamenal několik dotazů od fanoušků, ale my nemůžeme nic vyvrátit ani potvrdit, dokud s informací nepřijde promotér,“ prohlásil mluvčí O2 Areny Zdeněk Zikmund. Jako promotér je v rozpisu koncertů na několika zahraničních serverech označena mezinárodní agentura Live Nation. „Nic o tom nevím,“ prohlásil její mluvčí Petr Novák. Agentura se ale letos podobně nehlásila ke koncertu Madonny, který nakonec uspořádala na pražském Chodově.

Úspech všude, kam přijede
Whitney v posledních týdnech vystupovala na několika akcích v Evropě. Svojí novinku I Look To You zazpívala třeba v přímém přenosu prestižní německé show Wetten Dass a nebo v italském X Factoru. Pokaždé sklidila bouřlivý potlesk, nejeden divák neudržel slzy – dojetím z toho, co si tahle žena vytrpěla a jak se dokázala vrátit zpět na výsluní. Uvidíme, jak se Whitney povede i turné. Posoudit to budeme moci příští rok v Praze.

Více o nové desce Whitney Houston čtěte tady.

Více o comebacku Whitney čtěte zde.

Whitney Houston v německém pořadu Wetten Dass:

Témata:,