V Brně na SuperStar zněli skvělí Queen a Duffy i tragická Aguilera

Lubos-Prochazka

Třetí díl Česko Slovenské SuperStar věnovala Nova brněnskému castingu, který proběhl na místním Výstavišti. Dvěma hlasy tentokrát disponoval porotce Ondřej Hejma. Jednou z výrazných hvězd brněnské zastávky SuperStar byl metrosexuál Leo (19) anebo Petr (18), který hlasově připomínal legendu z kapely Queen – Fredieho Mercuryho.

Stejně jako v Praze, i v Brně se objevilo hned několik talentů. Holky si pravděpodobně zapamatují stydlivého krasavce Lea Machalu, který zpíval písničku od slovenské kapely Desmod. Šlo mu to a dámy porotkyně, tedy Dara Rolins a Marta Jandová, se na něj nemohly vynadívat. „Pěkně se na tebe kouká a divačky budou určitě rády, že tě ještě někdy uvidí,“ prohlásila Dara a spolu s dalšími porotci ho poslala dál.

Markéta – česká Duffy
Hvězdou brněnského castingu se také stala sympatická patnáctka Markéta z Třince, která zpívala píseň od Duffy. Nádherný hlas tuhle zakřiknutou holku dostal do další části soutěže. „A víš, co je úžasné? Že si na nic nehraješ,“ složila jí poklonu Marta Jandová. Casting v jihomoravské metropoli navštívil také Moravák Petr s dlouhými vlasy. Nejprve začal zpívat lidovku Chodili kozáci, ale porota ho rázem požádala o nějakou píseň od jím oblíbeného Fredieho Mercuryho. Pavel Habera mu nadhodil Bohemian Rhapsody, při které se ukázalo, jak dobrý má Petr hlas, jenž zesnulého člena kapely Queen hodně připomínal. Nadšená porota mu dala vstupenku do dalšího kola. „A ostříhej se,“ doporučil mu Habera.

Na nedělní díl Česko Slovenské SuperStar se podívejte tady

Před porotou se v Brně objevili i velmi zvláštní lidé. Třeba Michaela (21), která před tím, než začala zpívat (nutno dodat, že velmi slušně) píseň Pokušení, o sobě v dotazníku napsala. „Přes postel nepůjdu a jinak se do showbusinessu nedostanu.“ Porota jí na to ale odpověděla: „My jsme tady oš….i každého“ a po Pokušení ji vyhodila. Přišla i cyklistka Alena (20), která vypadala jako kluk s účesem na Jaromíra Jágra. Po pár větách písně od Christiny Aquilery ale „kat“ Habera prohlásil: „Šup na bicykl a domů.“ Přišel i první pár, Jiří (18) a Markéta (17) „recitovali“ píseň z Pomády a odešli s prázdnou.

Pondělí díl SuperStar, bude věnovaný bratislavskému castingu.