V Hranicích to opět ožije


Už Vás nudí kultura v Hranicích? Není žádný klub, do kterého byste zašli na Vašeho oblíbeného rappera, zpěváka a jiné umělce? Tato skutečnost se již konečně mění...

 

V pátek  2.12.2011 se slavnostně otevírá hranický Metro Music club. Na OPENING PARTY, jak se „otevíračka“ jmenuje, máte všichni vstup ZDARMA, čeká na Vás všechny uvítání v podobě welcome drinku a nápojů zdarma. 

Na barech Vás obslouží příjemná obsluha a zatančí sexy Go-Go tanečnice. Po delší odmlce, kdy byl klub uzavřen se chystají pravidelné páteční a sobotní akce nabité programem. Programová skladba klubu slibuje bohatý program pro veškeré věkové kategorie návštěvníků. Pátky budou většinou zaměřeny pro mladé lidi, kteří mají rádi současnou taneční diskotékovou hudbu. Tématické taneční soboty s bohatým programem budou většinou zaměřeny na 90.léta nebo Českou a Slovenskou hudební scénu.

Organizátorři dále slibují každý měsíc zajímavé hosty a celebrity z celého česko-slovenského show-bussinesu a nebudou samozřejmě chybět také známí DJ´s.

Klub naleznete na adrese 1.máje 1783, HRANICE 753 01 , což je vedle hraničáky známé restaurace Monika.

Na Vaše návštěvy se těší organizátoři a umělci METRO MUSIC CLUBU