V Košicích v SuperStar postoupil kulturista, jenž neumí zpívat, i kráska, která nezpívala vůbec

Lubos-Prochazka

Včerejší díl SuperStar byl poslední castingový, tentokrát ze slovenských Košic. Před porotu, ve které měla dva hlasy Marta Jandová, dorazili i někteří Češi. O vtipnou podívanou se postaral třeba kulturista Vladimír, který postoupil jen díky svým svalům, protože zpěv mu vůbec nešel. Ondřej Hejma pak poslal dál i neoficiální Miss castingu, které řekl, ať raději nezpívá, aby si nepokazila image.

Před porotu, která opět mluvila vulgárně a televize tak musela některá její slova „vypípávat,“ jako první dorazila Dominika (24) s nedomykavostí hlasivek. Dala nejprve jednu slovenskou a pak Shakiru. Díky svému sexy hlasu nakonec postoupila. Přišla i Lenka (19), která už byla na castingu v Brně, ale neuspěla.

Kulturista recitoval – a postoupil
Kulturista VladimírKdyby neměl sedmnáctiletý Vladimír svaly, asi by vyletěl. Ale před porotu předstoupil sympatický kulturista a všechno bylo jinak. Nezpíval, jen „recitoval“ píseň od populární slovenské kapely Desmod. Pak to zkusil znovu a na výzvu poroty při „recitaci“ ukazoval svaly jako během nějaké kulturistické soutěže. Ondřej Hejma byl tvrdě proti, Palo Habera nechal rozhodnutí na děvčatech. „Oni vědí, že jsi můj typ,“ prohlásila Dara Rolins a nakonec ho s Martou pustila dál.
„Já budu trénovat,“ řekl na to Vladimír.
„Netrénuj, jen zpívej,“ dodala děvčata v narážce na jeho postavu.
„To si děláš kozy,“ zhodnotil postup kulturisty Ondřej směrem k Daře.
"Co jsem dlužný?" ptal se potom Vladimír.
"To mám včetně DPH, tohle," odvětil Hejma.

Modýlek Thomas uhranul Martu
Modýlek ThomasKdyž před porotu přišel mladý model Thomas (28) z Londýna, jehož máma je z Trnavy, mohla na něm nezadaná Marta Jandová nechat oči. Určitě jí připomínal jejího expřítele, „fešného“ německého zpěváka Sashu. „Měl jsem do teď maximálně 6 žen,“ tvrdil Thomas Leošovi před tím, než předstoupil před porotu. Thomas nakonec zazpíval dobře a tak postoupil dál. Jeho vzhled mu ale velmi pomohl.
Mezi krasavicemi uspěla ihned i poté, co předstoupila před porotu, dlouhovlasá blondýna. Ondřej Hejma ji poslal dál i bez toho, aby zazpívala. argumentoval Haberovou hláškou, totiž že SuperStar by měla být komplexní osobnost.

Podívejte se na včerejší díl SuperStar

Postup silné Radky. Porota: „Zhubni!“
Radka, která hezky zpívá, ale...Nejsilnějším okamžikem košického castingu byla účast velmi silné, zato sympatické Radky (22). Krásně, s šansonovým nádechem zazpívala písničku Jany Kirschner Na čiernom koni a postoupila do „divadla“. Porota ale jasně dala najevo, co si o její váze myslí. „Vždyť si mladá holka, co to se sebou provádíš? Dělej s tím něco,“ řekla Radkce natvrdo, ale slušně Marta Jandová. „Už nikdy žádný hamburger, jen zeleninu,“ shodla se porota, když Radka odcházela do zákulisí.
V závěru včerejší Česko Slovenské SuperStar se mimo jiné objevila Ivana (16), která zazpívala I Surrender od Céline Dion. Nešlo jí to špatně, ale příliš tlačila na pilu a chvílemi se její zpěv téměř nedal poslouchat. Porota dívku dál nepustila. Ivana k tomu v zákulisí prohlásila. „Nejde tu o talenty, ale o něco úplně jiného!“

Dnešní SuperStar bude věnovaná Hvězdné pěchotě. Tedy těm, kteří na castinzích předvedli nejhorší výkony. Příští neděli se už rozjede další část soutěže nazvaná divadlo, kde budou zpívat jen ti lepší ze všech castingů.