V ZOO PRAHA proběhla adopce papouška Kakadu růžového za účasti kmotrů Leony Machálkové, Dana Nekonečného a Martina France


V ZOO PRAHA se uskutečnila charitativní akce za účasti kmotrů Leony Machálkové, Dana Nekonečného, Martina France, Gabriely Gunčíkové a Thomase Puskailera adopce papouška Kakadu růžového, kdy se díky nadačnímu fondu "Dar sluchu" bude mít tento papoušek Kakadu jménem Viktorka velmi dobře, neboť zmíněný nadační fond se na rok stává jeho živitelem.

V ZOO PRAHA se uskutečnila charitativní akce za účasti kmotrů Leony Machálkové, Dana Nekonečného, Martina France, Gabriely Gunčíkové a Thomase Puskailera adopce papouška Kakadu růžového, kdy se díky nadačnímu fondu „Dar sluchu“ bude mít tento papoušek Kakadu jménem Viktorka velmi dobře, neboť zmíněný nadační fond se na rok stává jeho živitelem.

Na tuto akci se dostavili jak neslyšící děti, pro které byla hlavně tato akce určena, tak děti slyšící, aby se potíraly tyto dva světy mezi slyšícími a neslyšícími a aby my všichni, kteří slyšíme, jsme si uvědomili, jaký to opravdu máme „DAR“, že slyšíme. „Moc ráda jsem tuto akci podpořila, protože vím, že bez sluchu bych nemohla vykonávat ani svou původní profesi učitelky, natož profesi, kterou dnes dělám a to je mé milované zpívání“, řekla Leona Machálková, „Netušila jsem vůbec, jak je daleko tato technika a o to víc jsem ráda, že jsem zde mohla být a alespoň touto cestou podpořit tuto akci“, řekla médiím zpěvačka známá ze ze soutěže Česko-slovenská Superstar Gabriela Gunčíková, která v brzké době představí svým fanouškům svůj nejnovějšé CD singl.

Zpěvák Martin France se zde opět pro neslyšící představil písničkou ve znakové řeči „Ruku mi dej“, což oslovilo nejenom slyšící, ale především právě neslyšící publikum, které ho potěšilo potleskem neslyšících, což pro slyšící znamená – třepotání rukama <img alt=":)" height="15" src="http://mail.stylemagazin.cz/openwebmail-viewatt.pl/3.gif?action=viewattachment&sessionid= <!– var prefix = 'mailto:'; var suffix = ''; var attribs = ''; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy68857 = 'redakce' + '@'; addy68857 = addy68857 + 'stylemagazin' + '.' + 'cz'; document.write( '‚ ); document.write( addy68857 ); document.write( ‚‚ ); //–> <!– document.write( '‚ ); //–> Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript <!– document.write( '‘ ); //–> *mail.stylemagazin.cz-session-0.598294544770432&message_id=%3CDE035B3588804A1185AC53BC9808B291%40MartinPC%3E&folder=mail-trash&attachment_nodeid=0-0-1&“ title=“:)“ width=“15″ />, ale zároveň se svěřil, že ho v současné době jako producenta zaměstnává i narozeninově -benefiční Galakoncert zpěvačky Petry Janů v pražské Lucerně 19. listopadu 2012.

Zpívající slovenský interpret Thomas Puskailer odzpíval svůj song, podepsal se fanynkám a okamžitě se odebral vlakem na cestu do Bratislavy. Naopak Leona Machálková, která na akci dorazila se svým synem Arturem, který chytal bublinky z místního bublifuku rovnou do pusy se bavila až do závěrečných otvírajících hodin pražské ZOO. Natočila rozhovor pro V.I.P. zprávy a se s Arturem si šli prohlédnout ZOO.

Největší zážitek jak pro slyšící, tak pro neslyšící určitě připravil zpěvák a showman Daniel Nekonečný, který potěšil neslyšící děti hlavně vizuální stránkou, kde měl s sebou nejenom bílého plyšového tygra, mluvícího papouška, Fantomase, který dělal velké bubliny, muže s ohňostrojem a dvě tanečnice.

Poté už se pokřtil kochleární implantát a se zástupci nadačního fondu „Dar sluchu“ se Martin France dohodl, že v příštím roce budou spolupracovat na 70. narozeninách Felixe Slováčka v pražské Lucerně, které se budou slavit 22. května 2013 a z každé prodané vstupenky se 70,- Kč odevzdá právě tomuto nadačnímu fondu pro neslyšící dět.

 

Témata: