Vánoční koncert kapely KEKS


KEKS – Vánoční koncert - 18. 12. 2010 v Týnci nad Sázavou!

Vánoční koncert kapely KEKS je už zase na spadnutí. Kapela zve srdečně všechny svoje příznivce: „připravte se všichni na velký vánoční mejdan“, říká leader kapely Štěpán Kojan.

Tentokrát v úplně novém prostředí – v Kulturním domě v Týnci nad Sázavou a v úplně nové dramaturgii. Co všechno na návštěvníky čeká?

Především příjemné prostředí a hned dva sály s muzikou: I. patro –  vánoční koncert,

 přízemí – Česká diskotéka rádia Blaník pod taktovkou Petra Brožíka.

A na co se můžete ještě těšit?

KEKS vám nadělí velký vánoční koncert od 21.00 hodin.

Na koncert si kapela pozvala i svoje kamarády, kteří pomohou dokreslit vánoční atmosféru

Ve 20.00 vám zahraje Blanka Šrůmová  /ex Tichá dohoda / a  00.30, to  je čas pro  hosta ze zahraničí – berlínskou partičku Cosmonautix,  která už  pobavila návštěvníky Pivovarských slavností i letního Sázavafestu.

Vánoce bez překvapení by neměly svoje kouzlo, a proto se těšte na to KEKSácké. V tuto chvíli prozradíme jen to, že bude stát za to!

Vstupné v předprodeji je za 250 Kč, na místě za 300 Kč. Ale pozor: kapacita sálu je omezená a tak, kdo dřív přijde, ten má vstup zajištěn na 100%!

Protože Týnec je sice hned vedle Benešova, ale přesto trochu z ruky, jsou pro návštěvníky koncertu připraveny autobusy tam i zpět.

„Tak se budeme těšit, že si všichni užijeme náš vánoční mejdan“ říká další člen kapely Petr Dudík. A má pravdu, co říkáte?

ib

Témata: