Vánoční výzdoba a trendy aneb jak si letos ozdobit stromeček

Redakce

Vánoční dekorace jsou něco, s čím si vyhraje každý z nás. Někdo to nesnáší a někdo naopak miluje, ale je to prostě nevyhnutelné. Někteří vytáhnou staré ozdoby z loňského roku a někdo zase každý rok kupuje nové. My jsme si pro vás připravili malou inspiraci, co je letos prostě top a neměli byste si to nechat ujít.

Barevně rozlišený – Nechte se inspirovat dokonalým barevným vrstvením, které vypadá opravdu zajímavě a originálně. Vyberete si barvy, které jsou vám blízké, a postupně začnete třeba od nejtmavší barvy po nejsvětlejší. Podívejte se na obrázek, jak krásně to vypadá.

Velké koule – Letos frčí i velké vánoční ozdoby, které jsou na stromečku vidět a přidají na dramatu jinak tradičnímu stromu. Můžete přidat i šišky třeba malé i velké a další krásné ozdoby, ale pozor na to, abyste to nepřeplácali.

Místo ozdob květiny – Květinový vánoční strom je něco neočekávaného a nádherného, protože vypadá doslova božsky. Můžete použít klasické umělé květy nebo třeba nějaké vánoční postříbřené nebo pozlacené, uvidíte, jak krásně to vypadá.

Pastelové odstíny – Pastelové ozdoby na stromečku vypadají roztomile, něžně a pohádkově. Můžete je doplnit třeba vánočními zlatými hvězdami a bílými vločkami, jako je na obrázku.

Klasické barvy – K Vánocům patří zelená, bílá, zlatá a červená, a pokud vám tyto barvy vyhovují, tak se můžete držet klasiky, která vypadá taktéž krásně.

Parohy a bobule – Parohy jsou jedním ze způsobů, jak si užít spoustu srandy, protože stromeček bude vypadat velmi vtipně. Dále můžete použít bobule, vatové ozdoby jako sníh a samozřejmě světýlka.

Bílý strom – Bílé stromky letos frčí a co takhle je ozdobit nápisy a decentními vánočními ozdobičkami? Bude to vypadat originálně a přesto vánočně.

5 nejlepších vánočních trhů v Evropě

10 nejkrásnějších vánočních citátů: Na Vánoce vedou všechny cesty domů