Ve Vrchlabí se uskuteční „Punkovej večírek“ již poosmé


Všichni příznivci punku ze Severních Čech se mají, jako každý rok, opět na co těšit. Již poosmé se ve Vrchlabí uskuteční známá akce s názvem "Punkovej večírek" a pořadatelé slibují doslova nabitý program.

„Na Punkovém večírku se za uplynulých 7 ročníků vytřídaly snad všechny největší špičky punkové scény, nicméně stále máme co nabídnout“, prozradil jeden z pořadatelů tohoto jednodenního festivalu, Milan Rychtr.

Protože, jak již bylo řečeno v úvodu, program festivalu je zcela nabitý, naplánovali pořadatelé začátek akce, která se uskuteční v sobotu, 13.10.2012 již na 13:00 hod.

„Během dne se fanoušci mohou těšit na kapely jako Punk Floid, Dukla vozovna, VHS, E!E, A bude hůř, Spínací špendlík a na spoustu dalších“, usmívá se spokojeně druhý pořadatel, Michal Pružinec

Pořadatelé myslí na vše a vzhledem k tomu, že v říjnu již je počasí chladné, zvolili pro tuto událost známé prostory kulturního domu Harta (bývalý Dr. Max) ve Vrchlabí.

Kromě kvalitní punkové hudby na akci najdete dostatek ALKO/NEALKO pití, jídla, ale také si budete moci zakoupit CD, oblečení a další předměty vašich oblíbených kapel.

Vstupné pro prvních 100 návštěvníků bude činit 180,- pro ostatní bude vstupné 230,-

Témata: