Victoria Beckham je kazisvět: Kvůli ní se Spice Girls nemůžou dát zase dohromady

Redakce

Dnes už girlbandy neletí tak jako dřív, ale pokud by legendární kvinteto Spice Girls povstalo z mrtvých, možná by nabralo druhý dech - podobně jako před časem Take That. Blíží se dvacáté výročí této britské skupiny (v jejich nejslavnější sestavě) a takovéto události snad ani nelze oslavit jinak než pořádným turné se vším všudy. Jenže je tu někdo, kvůli čemu celá ta sláva vázne.

Victoria Beckham prostě (na rozdíl od většiny ostatních členek skupiny) nemá vůbec, ale vůbec čas. Kromě toho, že je oddanou matkou a manželkou, tak je i nesmírně úspěšnou podnikatelkou. Byznys jí natolik vzkvétá, že v nedávné anketě dokonce vyšlo najevo, že si ji většina lidí spojuje právě s jejími šaty, kabelkami či kosmetikou, nemluvě o hvězdném choti.

S hudbou toho ale už moc společného mít nechce – již několik let neoblomně tvrdí, že působení ve Spice Girls pro ni sice je srdeční záležitostí, ale ne natolik, aby kvůli tomu opustila rodinu a podnikání, tím spíš, že oboje na ní stojí i padá. A aby nikomu nedávala falešné naděje, tak vždy nezapomněla dodat, že se do kapely nevrátí nikdy. Nikdy.

Že by ale Posh byla taková mrcha, to zase ne – její mluvčí tvrdí, že „nechce holky zradit“, a tak pokud se děvčata přece jenom rozhodnou na turné vyjet, Victoria se k nim připojí alespoň ve svém bydlišti, tedy Londýně. Je to ale celé hrozně složité, Mel B (Scary Spice) totiž pořád trvá na tom, že Vicky musí jet: „Je to moje kamarádka a já ji navíc úplně žeru! Musí jet, nebo nebude nic!“ No zkrátka to probíhá jako v normální dívčí skupině – spoustu řečí a podmínek, a nakonec se stejně pojede klidně i ve třech.

David Beckham má nové tetování: Namalovala ho malá Harper

Hudba a móda: Mezi módními návrhářkami je už i Rihanna

Témata: