Victoria Beckham se zbavila prsních implantátů

matoush

Things will never be the same again, zpívala někdejší spice girl Melanie C. Věci už nikdy nebudou stejné by si mohla zazpívat i další bývalá hvězda legendárního girl bandu Victoria Beckham. Zbavila se totiž jednoho z pilířů svého úspěchu - prsních implantátů.

Únorové vydání britské varianty módního magazínu Vogue s Victorií Beckham, která ohlásila, že je počtvrté těhotná, se ještě ani nedostalo na pulty, a už probouzí vášně. Objevily se totiž zvěsti, že manželka fotbalové legendy, modelka a bývalá popová hvězda ze Spice Girls si nechala odstranit prsní implantáty. A to je něco pro náš Šrumec v showbizu.

Děti mohou dumlat dudlík, ne?
“Victoria Beckham prošla dlouhou cestu,” popisuje Vogue zpěvaččin módní vývoj. “Nosila kožené oblečky, elegantní fuchsiové róby… Na naše interview však přišla v červených kožených kalhotách a na životohrožujících podpatcích.”
Následuje dlouhý a mnohem detailnější popis Victoriina vzhledu zakončený zásadním sdělením: silikonové poprsí slavné Posh chybí. “Je nadobro pryč," potvrdila zpěvačka.  
Jak napsal blog maniakálních fanoušků celebrit, těhotná Victoria si asi uvědomila, že pokud její dítě (na svět má přijít v létě) bude chtít mermomocí dumlat silikon, stačí mu dát dudlík.

Spice Girls

Zblázní se Justin Bieber? Ano, říká někdejší teen-hvězda
Náctileté hvězdičky popkultury nejsou nic nového pod sluncem. Důkazem je dnes čtyřicetiletá Debbie Gibson, která se v sedmnácti stala nejmladším interpretem, jenž napsal, nahrál a nazpíval píseň ze špičky hitparády – jmenovala se Foolish Beat. Tato žena nedávno promluvila o Justinu Bieberovi.

Debbie Gibson – Foolish Beat

http://www.youtube.com/watch?v=qf8BoWKeHow&ob=av3el

“Je toho moc a je to příliš brzo,” prohlásila bývalá zpěvačka. “Lidé si musí pamatovat, že i když je mladý člověk vyspělý umělecky, emocionálně je pořád dítě. Kdybych mu mohla něco vzkázat, řekla bych, že nadlidé neexistují. I on by si měl vzít volno, kdy potřebuje, jinak se se dříve nebo později zblázní.”

Justin Bieber – One Time

Témata: