Videa: Top 5 fitness trendů, které tento rok musíte zkusit

Redakce

V oblasti fitness se pořád učíme něco nového. Trenéři přicházejí s novými a novými cvičícími styly, které se občas fakt vyplatí aspoň vyzkoušet. Co je v kurzu nyní? Máme pro vás pět nejnovějších fitness trendů pro rok 2016, které prostě jedou. Zkusíte je?

  • Alfa Gravity – Během tréninku umístíte své tělo do neobvyklých poloh, kde se využívá gravitace. Cvičení je navrženo tak, aby se tělo zlepšilo v mnoha způsobech – posílení svalů, zlepšení fyzičky a zlepšení metabolismu.
  • Aqua Biking – Tak tohle vás dostane! Jízda na kole pod vodou? Zní to zvláštně, že? Jsou to speciální kola upravená na jízdu pod hladinou a to kombinuje cyklistiku a aerobní cvičení. Za čtyřicet pět minut spálíte neskutečných sedm set kalorií! Spaluje celé vaše tělo, zároveň také posiluje a snižuje tělesný tuk a celulitidu. Výhodou je to, že když cvičíte pod vodou, nenamáháte tolik své srdce.
  • Cardiolates – Kombinace kardiovaskulárních a fyziologických benefitů. Tato jedinečná forma cvičení je zaměřená na posílení vnitřního jádra. Úspěch je v tom, že spalujete tuky a zároveň zlepšujete držení těla. Spálíte zde i více kalorií než třeba při běhu.
  • Bouldering – Cvičení-lezení, které je vhodné pro každého a říkáme vám rovnou, že se z vás stane adrenalinový závislák. Namáháte zde celé tělo, tvarujete a vydáváte velké množství fyzické síly a to na pár trénincích.
  • Jóga Tone-Up – Jedinečná forma cvičení, která je tvořena terapií a klasickou jógou. Nápravné cvičení má za cíl snížit bolest tím, že se soustředíte na tlakové body. Provádí se za účelem zlepšení držení těla a zvýšení množství svalové hmoty.