Video: 10 hudebních novinek, které vyšly minulý týden

Redakce

Každý týden vychází spoustu hudebních novinek a v tomto článku můžete nalézt deset novinek, které vyšly během minulého týdne. Převážně se jedná o nové hudební videoklipy, ale máme tu i jeden cover z Live Lounge BBC Radio 1.

Selena Gomez – Same Old Love. Píseň Same Old Love je druhým singlem z alba Revival, které vyšlo 9. října tohoto roku. Na textu písničky se Selena nepodílela, napsali ji Charli XCX, Ross Golan a Benny Blanco.

Skylar Grey – Cannonball ft. X Ambassadors. Píseň Cannonball je prvním singlem z nadcházejícího třetího alba americké zpěvačky Skylar Grey, na této písničce se spojila s indie kapelou X Ambassadors. (Skylar Grey je mimo jiné hlavně textařkou a napsala například píseň Love The Way You Lie, kterou zpívá Rihanna, za kterou získala také Grammy.)

Sebastian – Záchranný bod. Po Sebastianově debutovém singlu Toulavá, který sklidil nečekaně velký úspěch, jsme se dočkali dalšího singlu s názvem Záchranný bod. Produkce se opět ujal ODD (z ATMO Music) a Sebastian ani s touto písní rozhodně nezklamal.

Becky G – Break A Sweat. Becky G se proslavila hlavně díky hitu Shower, od té doby vydala více videoklipů a zde je její poslední s názvem Break A Sweat. Uvidíme, jestli i z této písničky se stane takový hit jako z písničky Shower.

Adam Lambert – Another Lonely Night. Adam Lambert se 12. června vrátil s novým sólovým projektem – přesněji řečeno mu vyšlo album s názvem The Original High, a druhým singlem z tohoto alba je právě píseň Another Lonely Nigh. První singl z tohoto alba s názvem Ghost Town sklidilo úspěch (přibližně ve stejnou dobu vydala také Madonna stejnojmenný klip, ale singl Adama byl úspěšnější), uvidíme, jak si povede s tímto singlem.

5SOS – Drown (Live Lounge cover. 5SOS se minulý týden „stavili“ na BBC Radio 1 a opět tu máme další cover. Tentokrát udělali cover na píseň Drown od kapely Bring Me The Horizon a tento cover na youtube sklidil celkem slušný úspěch – nejenom od fanoušků 5SOS, ale také od fanoušků BMTH a dalších kapel.

Carrie Underwood – Heartbeat. Country zpěvačce Carrie Underwood vyjde 23. října její již páté studiové album s názvem Storyteller a píseň Heartbeat je už druhým singlem z tohoto nadcházejícího alba.

Nick Jonas – Area Code. Nicka Jonase si můžeme pamatovat ještě z projektu Jonas Brother, ale ten už je dávno minulostí a Nick rozjel celkem slušnou sólovou dráhu – jeho sólové album pojmenované po něm sklidilo úspěch a nyní tu máme od něj nový singl Area Code, zatím není oznámeno, jestli tahle píseň patří na nějaké další připravované album.

Tomi Popovič ft. Snoop Dogg – Say Say Say. O tom, že Tomi Popovič připravoval novinku se známým rapperem Snoop Doggem, se vědělo více než rok a konečně jsme se této novinky dočkali. Avšak spolupráce se známým zahraničním interpretem ne vždy zaručí úspěch a na tuto písničku se v komentářích na Youtube.com už nahromadilo spoustu negativních názorů. Ale posuďte sami.

Demi Lovato – Confident. V září vydala americká zpěvačka své již páté studiové album, s názvem Confident. Po prvním letním singlu Cool For The Summer tu máme druhý singl Confident, v jehož klipu se Demi stylizuje do role drsňačky.