Video: Beyoncé zpívala na Super Bowlu, kde letos vypadl proud

Hana-Slivova

Finále play-off ligy amerického fotbalu neboli Super Bowl je v Americe velký svátek; dokonce tak velký, že mu seriál How I Met Your Mother věnoval celý jeden díl. Každoročně během něj vystoupí hvězdy světové popmusic - letos to byla Beyoncé, která si napravila reputaci po playbacku při inauguraci Baracka Obamy, a její kolegyně ze znovuzrozených Destiny´s Child. Koukněte na video a fotky.

Vítězi národní ligy v americkém fotbalu se včera večer stal tým Baltimore Ravens, který porazil hráče ze San Franciska 34:31.

Tisícovky lidí se ale těšily hlavně na poločasové živé vystoupení zpěvačky Beyoncé a jejího znovuzrozeného tria Destiny´s Child.

Beyoncé a Destiny´s Child na Super Bowlu

Beyoncé se oblékla do kožených minišatů a podle plánu předvedla skvělé taneční číslo včetně hitů Crazy In Love, End Of Time a Baby Boy. Nadšení publika se vystupňovalo ve chvíli, kdy Beyoncé doplnily Kelly Rowland a Michelle Williams a společně zazpívaly skladby Bootylicious a Independent Woman z repertoáru Destiny´s Child. Dívky doprovodily Beyoncé i při sólovce Single Ladies (Put a Ring On It) a samotná superdiva potom show zakončila hitem Halo.

Beyoncé zazpívá v Bratislavě

Beyoncé na jaře zavítá k našim sousedům na Slovensko. V rámci svého koncertního turné The Mrs. Carter Show se 19. dubna 2013 představí na bratislavském zimním stadionu. 

Podle informací na zpěvaččiných oficiálních webovkách se zastaví například také ve Varšavě, Mnichově, Bělehradě,  Amsterdamu, Stockholmu, Londýně či v Paříži. Vstupenky na slovenské vystoupení budou dostupné na Eventim.sk a Vivien.sk od pátka 8. února. (kač)

Vystoupení, na kterém Beyoncé podle svých slov zazpívala stoprocentně živě, vyvolalo mezi ostatními kolegy z branže velké pozdvižení.

Například Demi Lovato napsala na Twitter, že Beyoncé "vyhrála Super Bowl". Modelka a partnerka Kanye Westa Kim Kardashian prý zase slyšela, "že na koncertě Beyoncé se hraje nějaký zápas v americkém fotbalu."  

Beyoncé se na tiskovce před vystupením nechala slyšet, že je velmi nervózní, ovšem nervozitu ji pomáhá setřást sex s jejím manželem, rapperem Jay-Z. Po patnáctiminutové show pak dodala:

"Na tuhle chvíli jsem zkoušela pět měsíců. A jsem šťastná, že můj muž je tu se mnou. Mít s manželem takový vztah, jako mám já, je sen každé ženy."

Letošní Super Bowlu zažil kromě vystoupení Beyoncé ještě jeden zajímavý moment – ve třetí čtvrtině zápasu vypadl proud a skoro půl hodiny se kvůli tomu nehrálo. Vtipně to na svém Facebooko okomentoval hokejista Jaromír Jágr: "San Francisco, které v té době prohrávalo 28:6, se po tomto incidentu dostalo zpátky do hry a málem zápas vyhrálo. Kdyby se toto stalo v Čechách, myslel bych si, že někdo dostal zaplacíno." Perličkou na samotném zápase byl i fakt, že trenéři obou týmů jsou bratři.

Madonna na loňském Super Bowlu

Kromě Beyoncé a Destiny´s Child se na Super Bowlu předvedla i Alicia Keys, která před startem zápasu zazpívala americkou hymnu, a Jennifer Hudson s národní skladbou America The Beautiful.  

Témata:,