Video: Čech svým vystoupením odzbrojil porotu britské talentové soutěže

Před pár měsíci jsme o něm psali na Koule.cz. A je tu zas!

Tato soutěž již byla ukončena.

Každý měsíc ve Spojených Státech Amerických vyhlašuje prestižní firma Akademia, s hlavním sídlem v Los Angeles, nejlepší hudebníky, písničky a alba z celého světa. Na výherce čeká obrovská celosvětová mediální podpora, přehrávání v národních rádiích a především možnost být slyšen těmi nejvlivnějšími lidmi z amerického hudebního průmyslu a podepsat nahrávací smlouvu s jedním z prestižních hudebních vydavatelství.

Sen každého umělce a jsou lidé, kteří se snaží jen o nominaci celé roky. Martin Beck nejen že byl nominován, on vyhrál ocenění za nejlepší album! A to v lednu.

Martin je tvrdě pracující mladý muž a hudba je něco, co by chtěl dělat do budoucna. Učil se a nečekal, že by za své album získal hudební ocenění za nejlepší elektronické-taneční album za leden 2016.

Za úspěch vděčí dvěma DJ, kteří se postarali o energetické melodie, a Davidu Learovi, který se staral o mastering alba, a především výkonnému řediteli z losangelského rádia Ricku Rossovi, který si jeho hudbu zamiloval a nabídl mu pomoc dál.

Teď Beck dostal všechny v britském X Factoru. Podívejte se na video.

Video: Do soutěže hledající talenty nakráčí křehká dívka, ale co z ní vypadne?! DEATH METAL!

Převleky Petra Vondráčka v pořadu Tvoje tvář má známý hlas: Který se vám líbil nejvíc?