Video: Myslivcová dostala kopačky a vznikl temný song

Redakce

O bolesti z rozchodu zpívá ve své nové písni Bez tebe bloggerka Dominika Myslivcová (21), která v roli textařky, scénáristky a zpěvačky naprosto skvěle vyjádřila, jak se člověk v takové situaci cítí. A protože smutku její oblíbená růžová barva příliš nesluší, se svým managementem se rozhodla, že klip pojme trošku jinak, než by se od ní čekalo.

Barbie styl šel stranou. Dominika je tentokrát za opravdovou dámu a videoklip dokáže svým pojetím doslova chytit za srdce. „Text k písničce vznikl už před dvěma lety, když jsem se rozcházela se svou první láskou. Prožívala jsem období, kterým si musí projít každý, kdo někdy ztratil člověka, kterého miloval. Proto k ní mám opravdu citovou vazbu. Připomíná mi minulost. Myslím, že text perfektně vystihuje pocity všech, kteří právě prochází rozchodovou fází, a doufám, že lidem pomůže se s ní vyrovnat,“ tvrdí Dominika Myslivcová o písni, jejíž hudba pochází z pera zahraničních skladatelů. Aby videoklip dokonale odrážel text písně, rozhodla se Dominika a její tým oslovit režiséry Martina Müllera a Davida Laňku.

Spolupracovala s nimi sice poprvé, ale dobře věděla, že jde o zkušené profesionály. Stojí za nimi nejen práce na celovečerních filmech, ale také na videoklipech pro skupiny Kryštof, Hodiny nebo pro Františka Segrada a Michala Horáčka. „Seznámila jsem je se svým záměrem, a pak už jsme to nechali na nich. Jejich dosavadní práce se nám líbila,“ vysvětluje Dominika.

Režiséři přišli s pojetím, které není růžové jako dosavadní videa Dominiky. Navíc by se dalo dokonce označit za experimentální. Pracuje totiž s přední projekcí na stěnu plnou kartonových krabic.

Před nimi zpívá Dominika oblečená do černého, za ní pak běží vzpomínky na chvíle s mužem, který se s ní rozešel. „Nápad s projekcí přišel od našeho kameramana Matěje Kovárníka a působí opravdu skvěle. Když Dominika zpívá o své bolesti a za ní běží vzpomínky na chvíle štěstí rozbité hranami krabic, působí to opravdu emotivně,“ popisuje Martin Müller.

Dominika dodává, že když stěnu plnou krabic viděla poprvé, výsledkem si vůbec nebyla jistá. Ale už první záběry ji přesvědčily, že volbou tvůrčího týmu nesáhla vedle. 

„Chvíli jsem si říkala, jestli odteď nebudu razit trend černobílé. Ale ne, nebojte, na nic podobného se nechystám. Moje další píseň bude letní, veselá a hlavně – růžová,“ dodala.

Dominika Myslivcová natočila video o menstruaci, to musíte vidět!

Video: Dominika Myslivcová utekla z ČR! Více v článku

Témata: