Vyberte pro svého miláčka perfektní dárek na Vánoce podle jeho znamení

Redakce

Vánoce už klepou na dveře a vy stále nevíte, co svému muži pořídit? Nezoufejte. Poradíme vám, jaký dárek byste měly koupit svému partnerovi, podle jeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21.3. – 20.4.)

Pro Berana se hodí lyžařské oblečení. Muž tohoto znamení miluje dobrodružství, zejména v zimě. Znáte nějaký lepší způsob, jak podpořit jeho zimní sportovní radovánky, než že mu pořídíte kvalitní oblečení? Beran má dobrodružnou povahu, rád dělá věci, které předtím ještě nikdy nezkoušel…

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk bude mít velkou radost z bezdrátových reproduktorů. Muž v tomto znamení rád relaxuje po náročném dni v práci. Býk miluje poslouchání hudby za všech okolností. Bezdrátové reproduktory se mu budou určitě hodit, nejsou příliš velké a pasuje se ke každému designu bytu či domu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud je váš partner Blíženec, pořiďte mu karaoke set. Člověk v tomto znamení je velice společenský a přátelský. Rád pořádá párty a baví své kamarády. Karaoke set je pro něj výborný dárek. Na Silvestra může uspořádat velkou párty a hned se mu bude hodit. Rád si dělá legraci z jiných lidí i ze sebe. Nyní bude mít příležitost.  

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rakovi pořiďte pěknou sadu skleniček na víno. Muž v tomto znamení je domácí typ, který má rád klid, pohodlí a náležitý odpočinek. Raci milují víno a pijí ho po troškách téměř každý den. Pořiďte mu sadu skleniček, ať může svá vína náležitě vychutnávat. Váš dárek bude pro něj velmi užitečný.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Muž ve znamení Lva miluje drahé a luxusní věci. Kupte mu značkové hodinky, které se budou hodit k jeho outfitům. Lva potěší téměř každý dárek, ale pokud mu dáte luxusní hodinky, nadchne ho to. Bude se cítit jako král.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Muž ve znamení Panny vám bude vděčný za kancelářský organizér. Panna je hodně orientovaná na práci. Buduje si kariéru a pravděpodobně ji to i baví. Ve své práci tráví hodně času, proto byste svému miláčkovi měla dát něco, co mu ji trochu může usnadnit. Nemusí to být přímo kancelářský organizér, ale ten se mu nepochybně hodí. Navíc bude vědět, že je od vás. Pokaždé, když se na něj podívá, vzpomene si na vás.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Muži ve znamení Vah pořiďte masážní přístroj. Nejlépe na tu část těla, která ho někdy bolí. Váhy milují harmonii a mír. Vděční dokážou být za všechny věci, které jim pomohou zmírnit stres. Pokud svému partnerovi dáte masážní přístroj, bude z něj nadšený. Uvidíte, že si bude dopřávat chvíle klidu s tímto skvělým dárkem od vás.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírovi uděláte radost kávovarem. Muž v tomto znamení intenzivně pracuje, jeho mozek produkuje rychlé myšlenky. Spotřeba jeho energie je veliká. V průběhu každého dne si potřebuje doplnit sílu kofeinem. Pořiďte mu na Vánoce kvalitní kávovar a váš milý bude štěstím bez sebe.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pokud je váš partner Střelec, rozhodně mu pořiďte golfový set. Muž v tomto znamení je zábavný a sportovní typ, který se často pohybuje venku. Velmi rád tráví čas i se svými přáteli a seznamuje se s novými lidmi. Golf je sport, při kterém bude mít možnost během hry komunikovat se svými kamarády.  

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohovi uděláte radost novou peněženkou. Muž v tomto znamení je velmi praktický.  Potrpí si na tradiční dárky, které nejsou přehnaně drahé a velké. Peněženka je pro něj vhodný dárek, který skvěle doplní jeho outfit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář bude rád, když od vás dostane tablet nebo elektronickou čtečku. Muž v tomto znamení žije ve světě elektroniky, ale zároveň se rád vzdělává pomocí knížek. Nic mu neudělá takovou radost, jako když mu pořídíte nejnovější tablet či čtečku.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Muži ve znamení Ryby pořiďte praktický gril. Takový člověk má velmi rád vaření a neméně rád v tomto odvětví experimentuje. Pokud mu dáte na Vánoce gril, bude moci svým přátelům i vám předvádět hlavně v letních měsících své kuchařské umění.

5 nejlepších vánočních trhů v Evropě

10 nejkrásnějších vánočních citátů: Na Vánoce vedou všechny cesty domů