Vyberte si svého nejoblíbenějšího prince z animovaných filmů a na základě toho vám povíme, kdy se setkáte s tím opravdovým!

Redakce

Jednoho dne určitě potkáte svého vysněného prince. My vám můžeme říct, kdy to bude. Stačí si jen vybrat nejoblíbenějšího prince z Disneyovek.

Princ Florian

Princ Florian si zahrál v pohádce Sněhurka a sedm trpaslíků. Děvče s tmavými vlasy a bělostnou pletí zachránil svým polibkem. Jméno prince Floriana nezaznělo ve filmu ani jednou a scény si tam střihnul jen dvě. A to hodně krátce. Poprvé na začátku, kde zpívá, a podruhé až na samotném konci, kdy zachraňuje krásnou Sněhurku.

Pokud jste si vybraly tohoto pohledného prince, v reálném životě už nikoho hledat nemusíte. Se svým vysněným jste se už pravděpodobně setkaly.

Princ Charming

Princ Charming také známý jako Henry hraje svoji důležitou roli v pohádce Popelka. Nejprve nejeví téměř žádný zájem o sňatek s jakoukoli ženou. To se ale změní ve chvíli, kdy potká půvabnou Popelku. Má hnědé vlasy a na první pohled se jeví jako věrný a milující muž.

Pokud jste se vybraly tohoto prince, se svojí spřízněnou duší se setkáte už za pouhý jeden den.

Princ Filip

Princ Filip vystupuje jako hlavní hrdina v pohádce Šípková Růženka. Ve snímku projevil svoji statečnost a obětavost. Nepochybně si princeznu zasloužil. Princ Filip je obecně všemi považován za nejromantičtějšího prince ze všech.

Pokud jste si vybraly právě prince Filipa, svoji opravdovou lásku potkáte přesně ode dneška za týden.   

Princ Erik

Princ Erik hraje v pohádce Malá mořská víla. Tento krasavec má černé vlasy a modré oči. Ariel ho často vídává ve své křišťálové kouli. Během jedné scény, kdy se na Erika zrovna dívá, tvrdí, že by se svého hlasu nikdy nevzdala kvůli chlapovi. Lhářka. Takovému krasavci by podlehla každá. Později s ním bude jako první disneyovská postavička čekat dítě.

Pokud jste si vybraly svůdného Erika, ten pravý si vás vyhlédne do dvou let.

Princ Adam / zvíře

Princ Adam byl proměněn ve zvíře v pohádce Kráska a zvíře. Na první pohled vypadá jako sobecké, netrpělivé, nevlídné a velmi nešťastné stvoření. Má zájem o Bellu, která mu také později lásku opětuje. Změní se zase zpět na prince Adama a bude opět šťastný.

Pokud jste si vybraly prince Adama, se svojí opravdovou láskou se setkáte přesně za rok.

Sultán Aladin

Sultán Aladin má černé vlasy a hnědé oči. Po jeho boku se vždy nachází opice jménem Abu. Získá létající koberec a zamiluje se krásné princezny Jasmíny. Stane se jejím mužem. Aladin je cestovatel každým coulem. Všichni jeho přátelé se na něj mohou spolehnout.

Pokud jste si vybraly Aladina, se svojí spřízněnou duší se seznámíte za měsíc.

John Smith

John Smith je hlavní mužský hrdina v pohádce Pocahontas. Rád se toulá po světě a na svých cestách potká sličnou Indiánku Pocahontas. Jedná se o prvního hrdinu, který v animovaných Disneyovkách nebyl pravý princ, ale obyčejný člověk. Osobnost Johna byla navíc inspirována skutečným člověkem.

Pokud jste si vybrali Johna, se svojí vysněnou láskou se setkáte už za pár dní.

Princ Naveen

Princ Naveen je hlavním hrdinou v pohádce Princezna a žabák. Nejdříve se stane slizkým žabákem, který si vyžaduje princezninu pozornost. Chce, aby se do něj zamilovala a políbila ho, protože si přeje být zase člověkem.

Pokud jste si vybraly zeleného žabáka, se svým milým se setkáte za patnáct dní.

Flynn Rider

Flynn Rider hraje hlavního hrdinu v pohádce Na vlásku. Není to žádný statečný princ, ale pořádný lump a zloděj. To se však nevylučuje s tím, že nemůže být pořádný fešák a nedokáže zapůsobit na princeznu.

Pokud jste si vybraly tohoto zlodějíčka, svoji spřízněnou duši potkáte až za tři roky.

Kristoff

Kristoff hraje jednu z hlavních postav v pohádce Ledové království. Není to sice žádný princ, ale statečně se snaží pomoci Anně zachránit království. Po jeho boku mu stojí sobí kamarád Sven. Během svého dobrodružství se zamiluje do princezny Anny a ona mu na konci filmu city opětuje.

Pokud jste si vybraly Kristoffa, svoji lásku poznáte už za pět týdnů.

10 zajímavostí, které pravděpodobně nevíte o filmu Pulp Fiction

Trable s natáčením Sex ve městě. Která herečka dělá problémy?