Vyrážíte na dovolenou? Přibalte cestovní pojištění a hrajte o ceny za 100 tisíc!

redakcekoule

Celé léto až do půlky září běží soutěž o zájezd v hodnotě 50 000 Kč anebo o tablety, cestovní zavazadla a potápěčské soupravy v celkové hodnotě dalších padesát tisíc korun.

Co udělat pro výhru? Stačí si sjednat cestovní pojištění u Pojišťovny VZP (PVZP), zaregistrovat se na stránkách Soutěž o zájezd a nahrát svoji nejpohodovější fotku z dovolené. Vlastně stačí vyrazit jen kousek za hranice, třeba do Drážďan, Berlína, Mnichova, Vídně nebo Krakova, a šanci na výhru máte v kapse!  

Nikdy bez pojištění!
Nedávný průzkum ukázal, že každý šestý Čech odjíždí na letní dovolenou bez cestovního pojištění. To ale rozhodně není dobrý nápad! Každý z nás má sice „modrý“ Evropský průkaz zdravotního pojištění a zpravidla i nějaké pojištění k platební kartě, není ale moudré spoléhat jen na to. I když vás v Evropě ošetří, rozhodně to nebude zadarmo – většinou budete muset zaplatit nemalou spoluúčast.

Užívejte si cestování, starosti nechte jiným
Nemusí to tak ale být. Součástí cestovního pojištění je i asistenční služba, která funguje 24 hodin 7 dní v týdnu. Když už se vám v cizině něco stane, určitě ze všeho nejdříve volejte právě téhle službě – doporučí vám lékaře, zajistí transport, zkrátka se o všechno postará. „S naším pojištěním v zahraničí nic nehradíte, asistenční služba zajistí, abyste za ošetření neplatili na místě v hotovosti,“ dodává Michal Znamenáček, vedoucí oddělení retailového obchodu PVZP.

Více na www.soutezozajezd.cz.