Vztah na dálku má své výhody: Nemusíte se s nikým dělit o postel

Redakce

Kdo by to byl řekl, že vztah na dálku může mít i pozitiva? My ne! Je to však pravda. Lásky na dlouhé vzdálenosti mají svůj balíček výhod, které stojí za zmínku. Mrkněte se na ně.

  1. Máte svůj vlastní život. Samozřejmě, že chcete trávit čas se svým partnerem, ale co je víc, než mít i čas pro sebe? Pokud se s partnerem nevidíte často, máte možnost se věnovat sami sobě. Na obědy s kamarádkami či kamarády, čtení knih či chození do fitka.
  2. Vycvičíte se v komunikaci. Vzhledem k tomu, že jste se svojí láskou neustále v kontaktu, skvěle si procvičíte komunikaci a dokážete se lépe vyjadřovat. Budete jeden druhému naslouchat, tím prohloubíte svoji vzájemnou důvěru. To je důležitá součást každého vztahu.
  3. Máte postel sami pro sebe. Vztah na dálku znamená i to, že s partnerem nesdílíte postel každý den. Nepochybně máte rádi mazlivé večery se svou drahou polovičkou. Pokud ale máte postel sami pro sebe, můžete se rozvalovat. To je přece také fantastické.
  4. Máte možnost cestovat. Pokud máte vztah na dálku, musíte se navzájem navštěvovat. V tomto případě se podíváte i jinam než jen do svého okolí.  
  5. Poznáte sami sebe. Vzhledem k tomu, že nemáte dostatek sexu, musíte si pomoci sami. Výhodou je, že poznáte své tělo a také to, co se vám líbí. A až budete s partnerem, budete mu moci říct, co máte rádi.
  6. Máte o čem mluvit. Vzhledem k tomu, že spolu netrávíte mnoho času, si máte stále o čem povídat. Telefonní hovory mohou být velmi dlouhé a záživné.
  7. Vždy se máte na co těšit. Normální vztah se časem může stát monotónním. U vztahu na dálku to nehrozí, protože je často nepředvídatelný. Nevíte, kdy se s protějškem uvidíte nebo čím váš může překvapit. Udrží vás to v napětí. A to je velká výhoda!

Jak se berou Češi?

4 bláznivé věci, které o sobě manželé nevěděli před svatbou. Tomu neuvěříte!