Whitney Houston: Vypadá, chová se a zpívá hrozně

matoush

Kde jsou ty časy, kdy byla Whitney Houston sex symbolem a prodávala statisíce desek. Její aktuální světové turné je divácký propadák a cupuje ho i kritika. Whitney prý vypadá hrozně, chová se hrozně a dokonce i zpívá hrozně.

Poslední „rozcupovaný“ koncert odzpívala Whitney Houston 25. dubna v londýnské O2 areně. „Hlas se jí rozsypal na hadry,“ napsal ve své reportáži John Aizelwood. „V místech, kde se kdysi vznášela, dnes skřehotá a sípá, takže dříve dokonalý singl I Wanna  Dance With Somebody zní jako karaoke,“ popisuje Aizelwood tragickou změnu,  která se s Whitney stala. „Když nezvládla další tón, snažila se to smést vtipem, že její sopránový kamarád dnes nechtěl přijít. Bohužel nepřišli ani altový a mezzosopránový," vypočítává Aizelwood. Jedno pozitivum však i kritik na koncertě našel: „Protože spousta fanoušků odešla už v polovině, vyhnuli jsme se po skončení koncertu dopravního zmatku.“ No, alespoň něco.

Poslechněte si, jak to v 02 areně znělo

http://www.youtube.com/watch?v=95nbYuvwaVU

Poslechněte si I Wanna Dance With Somebody

Paris Hilton má nového přítele
Paris a JasonDnešní Šrumec v showbizu ale hraje i na veselejší strunu. Čím je pro pop music Madonna, tím je pro náš Šrumec Paris Hilton. Jsme proto rádi, že vám můžeme oznámit radostnou novinku ze života této hotelové dědičky, (příšerné) zpěvačky, pařmenky a (porno)herečky. Konečně se totiž vzpamatovala z rozchodu s Dougem Reinhardtem a našla si nového přítele. Tedy…ne tak úplně nového – podle serveru hollywoodgossip.com je opět ve vztahu s Jasonem Shawem.

Jasonovi je 36 let a živí se jako model. S Paris už chodil v letech 2001 až 2003, tedy dávno předtím, než se z této blondýnky stalo ztělesnění znuděné a přihlouplé zlaté mládeže. Zdroj blízký Paris vzpomíná: „Paris vždycky Jasona milovala. Když spolu chodili před lety, byla ještě dítě a nebyla na takový závazek připravena.“
My doufáme, že Paris už nyní připravena je. Vždy připravena.

Témata: