Workouty, díky kterým budete spalovat tuk

Redakce

Nechce se vám do posilovny? Nemusíte. Tady je pět dokonalých cviků na spalování tuku, které můžete dělat v pohodlí svého domova. Nebudete potřebovat žádné členství ve fitku a ani žádné stroje.

HIIT. Velmi intenzivní intervalový trénink, který je hodně efektivní. Využívá totiž krátké výbušné a intenzivní aktivity, které doslova nastartují váš metabolismus, spalování tuků a ještě se vám budou budovat svaly.

Total body silový trénink. Silový trénink je skvělý způsob, jak si udržet aktivní životní styl. Má hned několik skvělých výhod, mezi které patří, že tělo je díky němu zpevněné a nebolí vás záda, předcházíte možným zraněním, zpomalujete možnou ztrátu svalové hmoty způsobenou stárnutím, zvyšujete si pevnost kostí a zlepšujete i svou mentalitu. Nejlepší je začít zlehka a postupně přidávat závaží. Podívejte se na video a nechte se inspirovat.

HIIT a silový trénink – kombinace. Kombinace těchto dvou stylů je jednoznačně bezkonkurenční. Nejen, že spálíte spoustu kalorií, ale ještě posílíte tělo. Ze začátku vás asi bude bolet všechno, ale nevzdávejte to.

Fitness Blender 1000 kalorií – spalovací videa. Fitness Blender videa jsou plná brutálních cviků, která vás zničí. Každopádně si můžete být jisti, že se zapotíte a velmi rychle shodíte pár kilo. Počítejte s tím, že vám to zabere trochu více času, než klasické workouty, které mají od třiceti do šedesáti minut. Tady se budete trápit hodinu a půl. Výsledek však stojí za to.

Galerie: Jídlo z ženského pohledu vypadá prostě božsky. Máte hlad?

10 pravd o zdravotních sestřičkách, které pánům neudělají dvakrát dobře