Xindl X má nový klip Láska v housce

Hana-Slivova

Hudební i životní partneři Xindl X a Olga Lounová mají nový klip k singlu Láska v housce. Hlavní roli v něm hraje poušť, břišní tanečnice a blízkovýchodní fast food. Bude Láska v housce stejně úspěšná jako Xindlova hitovka Anděl, kteru na YouTube za 14 měsíců viděly skoro čtyři miliony lidí?

pollHerečka a zpěvačka Olga Lounová jako fatamorgána a zároveň jako nejhezčí břišní tanečnice v pouštním McDonaldu. Písničkář Xindl X jako unavený nomád, který by si dal jídlo, které má rád, ale musí si k tomu přiobjednat i něco bez chuti.

Klip k songu Lásce v housce, jak se jmenuje singl písničkáře Ondřeje Ládka alias Xindla X, se nese v orientálním duchu. A o čem vlastně je?

"Láska v housce je písní o lásce. Ale o lásce, co už prošla žaludkem," vysvětluje Olga Lounová, Xindlova přítelkyně. "Také to je o tom, jak se z lásky a z mezilidských vztahů v dnešní době stává fastfood. O tom, jak jsme přijali život, kde kvantita nahrazuje kvalitu, a teď se divíme, že nám nezbývá než podřídit se sérii kompromisů," dodává Xindl X.

"Když jsem tento text o amerikanizaci našich srdcí zhudebňoval, podvědomě jsem píseň napsal ve stylu arabského popu. Asi abych ještě zdůraznil střet dvou odlišných světů, čímž nemyslím pouze svět tradičních hodnot versus svět monopolních řetězců, ale i svět mužský versus svět ženský," míní zpěvák.

Singl Láska v Housce je první předzvěstí nového Xindlova alba, které vyjde na podzim. Zároveň je to první píseň natočená s novými muzikanty, s níž bude Xindl X od čevence letošního roku vystupovat.

Podívejte se na klip Láska k housce

Podívejte se na Xindlova Anděla

http://www.youtube.com/watch?v=APefEQLbOcQ