Z anorektičky se stala sexbomba: Mrkejte na tu změnu!

Redakce

Mladá dívka měla problémy s příjmem potravy a všude jí koukaly kosti. Teď svou postavu vystavuje na internetu a je fakt sexy.

Jasmin Heaney měla dlouhodobě problémy s anorexií a bulimii. Vše začalo, když chodila do školy. Začalo se u ní střídat hladovění, přejídání se a následné zvracení, aby zbavila své tělo nově přijatých kalorií.

Vše se zhoršilo, když na internetu narazila na webové stránky, které podporovaly anorexii a byly zde nejrůznější diety, rady a inspirativní vyhublé obrázky. Stala se tak posedlou a vše kontrolovala.

Rodiče si podváhy u své dcery nemohli nevšimnout, proto vyhledali lékaře. Ten jim řekl, že pokud se s Jasmin nezačne ihned něco dělat, tak zemře.

„Vždycky jsem byla jiná, ale byla jsem v pořádku. Potom jsem se moc zaměřila na to, jak vypadám, a to byl ten hlavní problém,“ svěřila se Jasmin britskému webu Dailymail.co.uk.

„Našla jsem na internetu sociální sítě, které mě k anorexii ještě více naváděly, protože jsem se kvůli nim stala úplně posedlá. Kontrolovala jsem se každý den, jestli jsem něco nepřibrala,“ dodala.

Nyní už je Jasmin ze všeho venku a ráda se na internetu chlubí tím, jaké má sexy tělo. Podívejte se sami.

Co holky nechtějí slyšet na prvním rande: „Mám dítě“ a dalších 23 perel

16 rad mužům, jak být lepší v posteli: Mluvte o tom, mazlete ji a plánujte