Z něžných holčiček špíny: Tyto dámy vyrostly z poupat v laciná monstra

Redakce

Jako puberťačky to byly nežné květinky, ale co z nich vyrostlo?! Tyto mladé dámy jsou nejznámější špindíry Hollywoodu.

Miley Cyrus. Stojí to vůbec za komentář? Tato zpěvačka a herečka poslední tři roky dělá vše proto, aby šokovala a vymanila se ze své role Hannah Montany, kde byla dlouho zapasovaná. No daří se jí to, to ne že ne, ale mohla by ubrat. Trochu se totiž bojíme, kam tohle povede… Svléká se, kde to jde, dělá oplzlá gesta, teď randí s holkou…

Britney Spears. I tato nejznámější panna pěkně zvlčila. Když žila s kolegou, zpěvákem Justinem Timberlakem, byla princeznou popu a působila dost nevinně a něžně. Pak ale natočila klip k písni Slave 4U a bylo vymalováno a všem bylo jasné, kam tohle směřuje. Nakonec si oholila hlavu a vypadalo to, že je s ní konec, ale ve finále se z divokého období trochu probrala a zdá se, že zase funguje normálně.

Christina Aguilera. I tato zpěvačka si prožila divoké období, kdy vypadala jako špína. Teď už je to naštěstí lepší. Jen pro změnu bojuje s váhou. Jednou je oplácaná, podruhé vychrtlá, chtělo by to najít nějaký zlatý střed a tam se pokusit zůstat.

Amanda Bynes. Herečka začala pít alkohol, krást v obchodech a skončila i v léčebně.

Lindsy Lohan. A tahle je vůbec „nejlepší“. Ze zrzavé princezny vyrostla feťačka a závislačka na alkoholu. V léčebně už byla několikrát, nevypadá to ale, že by jí to pomohlo.