Začala ji svědit kůže a pak se stalo něco, co všem vyrazilo dech!

Redakce

Mladou ženu začalo trápit svědění kůže. Dopadlo to tak těžce, že si to rozškrábala i do krve. O co vlastně šlo?

Lucy Crossley si myslela, že ji čeká skvělá budoucnost s budoucím manželem Liamem Crossley. Opustila svou práci a začala se věnovat osobním tréninkům.

Najednou ji ale začala svědit kůže, a to po celém těle a naprosto nesnesitelně. „Jednoho dne se vrátila domů celá zakrvácená. Kůže ji svědila natolik, že se si ji rozškrábala až do krve,“ svěřil se její snoubenec Liam britskému webu Dailymail.co.uk.

Lucy šla tedy navštívit svého lékaře, který jí předepsal léky na alergii a měl jí pomoci od nesnesitelného svědění. To ale nepomohlo.

Později se zjistilo, že má Lucy velmi vzácnou formu rakoviny žlučovodu, u které je svědění jako jeden z příznaků. „V okamžiku, kdy jí řekli, že má rakovinu, tak se zhroutila. Byl to obrovský šok a já jsem tu chtěl být pro ni. Snažil jsem se být silný,“ dodal Liam.

Lucy už neměla šanci na chirurgický zákrok a tak podstoupila chemoterapie, u kterých si byla jistá, že zaberou. Pár uspořádal svatbu a Lucy vypadala opravdu krásně, svůj den si náležitě užila. O pár měsíců později ale zkolabovala a pár dní na to zemřela. Bylo jí dvacet devět let.

Morrissey přiznal, že se léčí s rakovinou

Dojemné: Máma dělá princeznovské Disney paruky pro děti s rakovinou