Zatancujte si v římské jeskyni


Máte rádi Becherovku Lemond a chtěli byste se podívat do Španělska, Turecka nebo Itálie? Zkuste si tedy s Lemondem zasoutěžit ve vybraných restauracích či barech a doma u počítače se potom pokuste vytočit výhru. Třeba se na vás usměje štěstí a vy se tak budete moci zadarmo pobavit ve vyhlášených římských diskotékách Distillerie Clandestine a Akab.

Distillerie Clandestine je „šik“ římská restaurace s diskotékou, která v sezóně 2008 – 2009 dostala úplně novou tvář.  Do rytmu house nebo black music tu můžete tancovat šest dní v týdnu, od večera až do rána. Klub ale nepatří jen diskotékám. Například letos v dubnu se tu konala dobročinná akce, v rámci které se malovalo na tělo, fotilo a proběhla také společná výstava několika mladých výtvarníků. Výtěžek organizátoři věnovali italskému Červenému kříži.
Komu se v Distillerii nebude chtít tančit, ten si může vybrat z desítek koktejlů či ochutnat místní  středomořskou kuchyni.Adresa: Via Libetta 13

Druhý z římských klubů, kam se s Becherovkou Lemond můžete podívat, je Akab – klasická klubo-diskotéka, kam vyráží za zábavou Italové zhruba od osmnácti do třiceti let. Otevřeno je tu od deseti večer, tancuje se ve dvou místnostech nebo na zahradě, což vyhovuje hlavně kuřákům.
Tenhle klub má ve webové adrese slovo cave, tedy jeskyně. Proč? Spodní místnost ji svým celkovým pojetím prostoru i  jednoduchým zařízením připomíná. Nebojte, po kamenech se tady neskáče, naopak tu najdete i  VIP prostory k oddychu. Horní „parket“ je pak víc designový a minimalistický.
Akab se snaží nabízet alternativu k tomu, co zrovna ve světě dance music letí, a proto se tu program stylově velmi často mění.  
Adresa: Via di Monte Testaccio 68
Vstup: holky zadarmo, kluci 15 euro

Podívejte se na fotky z obou klubů

 

Témata: