Ze SuperStar vypadli Ondruš, Jurenka, Milfajtová a Dragulová

Lubos-Prochazka

V Česko Slovenské SuperStar proběhlo další semifinálové vyřazování. Do dalších kol nepostoupili Češi Tomáš Jurenka a Sára Milfajtová a Slováci Lukáš Ondruš a Dorota Dragulová. Koule byla u toho a přináší vám rozhovory s vyřazenými.

V případě vyhozených kluků se diváci shodovali s názorem poroty, u holek to tak jednoznačné nebylo.
"Měli pravdu, že já jsem byl nejslabší a jsem rád, že jsem vypadl. Už minulý týden jsem to čekal," řekl po vyřazení Kouli Slovák Lukáš Ondruš (15), který velmi dobře mluví česky. "Můj obor, který studuji, je muzikál – takže to je tanec, herectví a zpěv. Ve všech třech oblastech bych chtěl něco dokázat," naznačil své plány.

Poslechněte si rozhovor s Lukášem Ondrušem

Podívejte se, co Lukáš zpíval v 2. semifinále

Tomáš Jurenka (28) bral svoji účast v SuperStar jajko zviditelnění. "Než jsem nastoupil do soutěže, živil jsem se jako zpívající dýdžej na komerčních akcích. Chtěl jsem téhle soutěže využít ke zviditelnění a to se povedlo," řekl Kouli Tomáš, kterému porotce Rytmus slíbil, že až natočí cédéčko, zaplatí mu videoklip.

Klikněte na rozhovor s Tomášem Jurenkou

Tomáš zpíval v 2. semifinále píseň Chci tě líbat

http://www.youtube.com/watch?v=McFJMCCrhWg

Takhle vypadalo Tomášovo vyřazení

"Teď všichni řeší SuperStar a ve světě se přitom dějí horší věci, které by měly vzbuzovat slzy a smutek. Jsem ráda, že mí fanoušci byli moudří a místo posílaní SMS do SuperStar poslali DMS a přispěli tak na Japonsko," okomentovala pro Kouli své vyřazení Sára Milfajtová (19).

Poslechněte si rozhovor se Sárou Milfajtovou

Mrkněte na Sářino vystoupení v 2. semifinále SuperStar

http://www.youtube.com/watch?v=9cIFT22G9Os

Takhle vypadalo Sářino vyřazení

Česko Slovenská SuperStar o tomto víkendu zaznamenala výrazný úspěch. Čísla sledovanosti se totiž v Česku přehoupla přes milionovou hranici. Další přímý přenos je v sobotu, kdy budou ve třetím semifinále zpívat holky. A Koule bude opět u toho.