Ze SuperStar vypadli Ráček, Huliaková, Karasová a Dragúň

Lubos-Prochazka

Česko Slovenská SuperStar má za sebou první semifinálová kola, která v pondělí večer zakončilo vyřazování. Koule byla u toho. Do velkých finálových kol nepostoupili Jan Ráček (ČR), Marcel Dragúň (SR), Jana Karasová (ČR) a Petra Huliaková (SR).

Živé přenosy vysílají televize Nova a Markíza z Malé sportovní haly na Výstavišti, kde už probíhaly SuperStar v letech 2005 a 2007. V sobotu tady nejprve zpívaly holky a v neděli pak kluci.
Foto: TV NOVA Janu Ráčkovi z Klatov vystoupení nevyšlo a on cítil, že v soutěži skončí. Jeho interpretace hitu Adama Lamberta Whataya Want From Me přiměla porotce k jednoznačnému názoru: Ty bys měl jít z kola ven. Stejného názoru byli i diváci.
"Já jsem měl z toho vystoupení špatný pocit, takže mě to vyřazení nebolí. Byl jsem komplexně nejhorší," řekl smířeně Kouli po vyřazení Honza, který paradoxně nikdy nechodil na zpěv. "Nepočítám chození do sboru nebo hraní s kapelou. Rád bych se zpěvu věnoval dál, ale je otázka, jestli bude čas. Primárně se chci věnovat focení a zpěv zůstane jako koníček," prozradil nám Honza, který není modelem ale fotografem.

Podívejte se, jak vypadalo vyřazení Jana Ráčka ze SuperStar, které Koule z publika natočila

http://www.youtube.com/watch?v=atQ5EEidXpA

V případě vyřazené Češky Jany Karasové tip poroty nevyšel. Čtyřka si myslela, že vypadne Aneta Salačová, která zpívala Zatmění od Leony Machálkové. Nakonec ale diváci poslali nejméně hlasů Janě, která vystoupila s písní  Empire State of Mind od Alicie Keys. "Češky jsou vyrovnanější, zatím se mi líbí daleko více než Slovenky," řekl k tomu porotce SuperStar Pavol Habera.

Další semifinále Česko Slovenské SuperStar je tuto sobotu a neděli večer. A Koule bude opět u toho.