Ženy, víte o nich? 8 věcí, které ovlivňují vaši vůni tam dole

Redakce

Vagíny jsou super, ale občas se z nich line ne zas tak super zápach. A ne vždy je způsoben infekcí či pohlavní chorobou. Čtěte!

  1. Vaše kalhotky
    Prádlo noste zásadně bavlněné. Jakékoliv umělé materiály vás dusí, což dává vzniknout anaerobním bakteriím, které se projevují opravdu výrazným rybím zápachem.
  2. Špatná údržba erotických pomůcek
    Vibrátor je váš nejlepší kamarád (tedy hned po masážní sprchové hlavici), tak se o něj pečlivě starejte!
  3. Drsný sex
    Každý se občas utrhne ze řetězu a při obzvlášť drsném sexu se vaše vagína může trochu natrhnout (neděste se, to může způsobit klidně i tampón). A právě taková natržení mohou způsobit zánět, kvůli kterému pak zapácháte.
  4. Cvičení
    Je nám líto, pokud vás baví cvičit v těsných sexy legínách, ale jestli tam dole zrovna nevoníte, je dost možné, že právě ony jsou příčinou. Na sport jsou vždy lepší volnější střihy a prodyšné materiály.
  5. Sperma
    Stává se především těsně po sexu – pH vagíny a semene prostě nejdou dohromady.
  6. Mýdla
    Zahoďte všechny speciální přípravky pro intimní hygienu, čirá voda je jediným vhodným nástrojem k jejímu omývání.
  7. Alkohol
    Dobrá, to zas tak překvapivé není, ale ano, stejně jako alkohol ovlivňuje chuť mužské šťávy, má vliv i na vůni dámského přirození.
  8. To, co jíte
    Řekneme to jednoduše; vagíně nechutná koření, červené maso, cukr, brokolice a bílá mouka, naopak má velmi ráda čerstvou zeleninu, ovoce, řecký jogurt a hlavně hodně, hodně vody.

Na světě je 5 různých typů vagín. Jaký je ten váš?

8 věcí o ženském těle, kterým se dřív věřilo