Štítek Reklama
16. 11.2009

Zkuste náš kvíz a natrénujte na soutěž o lístky na Pet Shop Boys!

  • Článek
Více článků jako tento

Do Prahy míří zábavné elektropopové duo Pet Shop Boys. "Den D" připadá na 3. prosince, "místo M" potom na Tesla arenu. Za týden 23. listopadu budeme na Kouli soutěžit o vstupenky na koncert, ale už teď si můžete v našem kvízu otestovat znalosti života a muziky Pet Shop Boys. Věřte, že se vám v naší soutěži budou hodit...

Pet Shop Boys1. Pet Shop Boys se původně jmenovali:
a) Let´s Go To the Zoo
b) London Boys
c) West End

2. První deska Pet Shop Boys nese název:
a) Please
b) Please Please Me
c) Down the River

3. Pet Shop Boys napsali písničky k muzikálu, který byl uveden v roce 2001 v Londýně. Jak se muzikál  jmenoval?
a) Closer To Heaven
b) Cut Here
c) Battleship Potemkin

4. Na jakém festivalu v České republice Pet Shop Boys před třemi lety hráli?
a) Colours Of Ostrava
b) Love Planet
c) Rock For People

5. Jak se jmenuje hlavní zpěvák Pet Shop Boys?
a) Trent Reznor
b) Chris Tent
c) Neil Tennant

Poslechněte si Pet Shop Boys a jejich první hit West End Girls

6. Kterou písničku Pet Shop Boys složili?
a) Something In the Air
b) Always On My Mind
c) It´s a Sin

7. Jaký hudební nástroj je pro Pet Shop Boys typický?
a) klávesy
b) kytara
c) housle

8. V jakém roce se členové Pet Shop Boys poprvé potkali?
a) 1986
b) 2000
c) 1981

9. S jakou deskou, již vydali v roce 2009, přijíždí Pet Shop Boys letos do Prahy?
a) Yes
b) No
c) Maybe

10. Na poslední desce Pet Shop Boys je i hit, který se jmenuje:
a) Healthy
b) Vulnerable
c) Tired

Správné odpovědi:
1c), 2a), 3a), 4b), 5c), 6c), 7a), 8c), 9a), 10b)


 

Mohlo by tě také zajímat

  • Článek
YouRadio

Začni poslouchat, co tě baví

iStyle
Štítek Reklama