Zlozvyky mě málem zabily, vzpomíná Robbie Williams

Eva-Slesingerova

Kouřil 60 cigaret denně, pil přes 30 kafí, nedokázal fungovat bez léků. V exkluzivním rozhovoru pro německý magazín Stern vzpomíná Robbie Williams, autor nejnovějšího hitu Bodies, na svoje roky plné závislosti. Ty už jsou ale pryč a dneska je Robbie, kterému vyjde v říjnu nová deska, spokojený zamilovaný muž.

Robbie Williams a Ayda FieldKdyby bývalý frontman boybandu TakeThat Robbie Williams nepřekonal svou hrdost, možná už nemusel být mezi živými. Ve včerejším rozhovoru pro německý magazín Stern vzpomíná na únor roku 2007, kdy v den svých 33. narozenin zjistil, že psychicky ani fyzicky nezvládá závislost na antidepresivech a lécích proti bolesti. Tehdy se rozhodl, že se půjde léčit.
"Bylo to fakt hodně vážný. Říkal jsem si, že Robbie Williams se nepůjde léčit, dokud je alespoň trochu naživu, ale smrt už klepala na dveře."

Teď už jsem šťastný
Před nástupem na třítýdenní odvykací kúru do léčebného centra Medows v Arizoně vykouřil denně 60 cigaret a vypil 36 šálků silné kávy. V rozhovoru pro Stern řekl, že strach, aby do závislosti znovu nespadl, cítí pořád.  "Mám sebevražednou povahu, ale má mě to odradit od toho, abych byl šťastný? To tedy ne!" Šťastný je nyní hlavně proto, že žije spokojený život  se současnou přítelkyní, americkou herečkou Aydou Field.

Poslechněte si písničky Robbieho Williamse na Musilinu

Tahle dívka byla jedním z lidí, kteří mu pomohli vrátit se do života. "Kamarád mi řekl: Robbie, znám jednu ženu, která by pro tebe byla naprosto perfektní. A měl pravdu," vykládá Williams. "Vůbec se mě nepokoušela změnit, a já se z ničeho nic změnil k lepšímu. Díky ní, samozřejmě. Teď jsem vážně šťastný člověk, miluju někoho, kdo mi lásku oplácí stejně silně. Nikdy před tím jsem tohle nezažil."
Robbie a Ayda randili celé 2 roky a nedávno se přestěhovali z Los Angeles do Robbieho rodné Velké Británie, kde  natočil nové album Reality Killed The Video Star. Deska vyjde na začátku října.

Podívejte se na klip k Williamsově hitovce Tripping

Témata: