Znáte z reklamy: Debbi má klip k Touch the Sun

Hana-Slivova

Zpěvačka a absolventka SuperStar Debbi, která loni zabodovala se singlem Možná se mi zdáš, má nový videoklip k písničce Touch the Sun. Tu znáte z televizní reklamy a dnes už asi i z rádií.

Sympatická zpěvačka a semifinalistka Česko Slovenské SuperStar Debbi (17) představuje druhý singl z chystané desky. Jmenuje se Touch the Sun a jeho úryvky si jistě vybavíte z reklamy na Metaxu. V současné době je Touch the Sun nejhranější českou písničkou.

V klipu, jenž zaznamenává akustickou podobu skladby a nahrával se ve studiu, hostují Marek Ztracený, kytarista a producent Martin Ledvina a bubeník Marek Fryčák. Skladbu produkoval bratislavský producentský tým Creative Music House, který spolupracuje například s Richardem Müllerem a Tinou.

První singl Debbi (rozhovor na Kouli: Do SuperStar mě přivedla sázka na sjezdovce) se jmenuje Možná se mi zdáš, vyšel loni na podzim a na YouTube si ho prohlédlo skoro 140 tisíc lidí.

Debbi a Možná se mi zdáš

http://www.youtube.com/watch?v=bJj9a_C6piM

V současné době připravuje Debbi pod dohledem Martina Ledviny nový "multižánrový" repertoár. "Písničky často vznikají netradičně při studiovém jamování a autorsky se na nich podílí i samotná Debbi," říká k tomu kapela.  

 

.

Témata: