Zorka Hejdová na klinice. Nechala si snad zase zvěšit prsa?

Redakce

Před rokem se v Plzni otevřelo zdravotnické zařízení s vlastním operačním sálem a teď pro své klienty uspořádalo znamenitou oslavu, na které se objevila také krásná modelka Andrea Verešová nebo moderátorka rádia Evropa 2 Zorka Hejdová.

Plzeňský Institut krásy se v loňském roce rozrostl o divizi plastické estetické chirurgie a díky profesionalitě celého týmu a moderním technologiím se dnes pyšní bohatou klientelou nejen z celého Česka, ale i ze zahraničí. „Máme zde největší špičky v oboru a investujeme do nejnovějších technologií a to dělá Medical Institut vyhledávaným,“ říká ředitelka Petra Nováková.

Jako poděkování za přízeň uspořádala velkolepou oslavu narozenin, které se zúčastnily známé osobnosti. Modelka Andrea Verešová je dlouholetou věrnou zákaznicí.

„Chodím si do Institutu krásy odpočinout hlavně na masáž a pravidelně chodím ke kadeřníkovi nebo na manikúru,“ říká Andrea.

Na oslavě se objevila také plzeňská rodačka Zorka Hejdová s manželem Mírou nebo třeba známá kapela Mandrage. Pozvání od MUDr. Paulise přijala Olga Menzelová, ale také Paula Wild a všichni lékaři kliniky pak společně rozkrojili narozeninový dort.