Zpěvačce Anastacii hrozí soud


Zpěvačka Anastacia měla být hlavním lákadlem letošního ročníku soutěže EuroVoice 2010, který se konal v řeckých Athénách. Nicméně vše bylo jinak. V průběhu pří ...

Zpěvačka Anastacia měla být hlavním lákadlem letošního ročníku soutěže EuroVoice 2010, který se konal v řeckých Athénách. Nicméně vše bylo jinak. V průběhu přímého přenosu zpěvačka vystoupila před kamerami a v doprovodu svých vokalistek oznámila, že zpívat nebude.

Dle Anastaciiných slov došlo k poškození jejího hlasu během zvukové zkoušky, a to v důsledku nesnesitelného kouře, který měl její vystoupení zpestřit. Anastacia pořadatelům již v průběhu soundchecku oznámila, že v takovém prostředí vystoupovat nemůže, jelikož jí kouřové efekty nedělají dobře na hlasivky. Pořadatelé si však nedali říct a Anastaciin zpěv i navzdory varování "okořenili" mračny dýmu. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat a Anastacii se již během třetí písničky zlomil hlas. Zpěvaččina účast na finálovém večeru byla definitivně odpískána.

Podle dostupných informací hrozí Anastacii za odmítnutí vystoupení v soutěži EuroVoice 2010 soud. Pořadatelé zpěvačku obviňují, že do Athén dorazila už nemocná a managementu tuto skutečnost zatajila. Chtějí se proto obrátit na své právníky.

Anastacia si stojí za svým a tvrdí, že hlas jí zničil během zvukové zkoušky kouř, který místo na bázi suchého ledu byl vytvořen jiným způsobem. V Anastaciin prospěch hovoří také fanoušci, kteří s ní mluvili v den jejího příjezdu. Také ochranka přímo v útrobách haly potvrdila, že Anastaciin hlas zněl na počátku zvukové zkoušky v pořádku.

Jak celý spor dopadne je tedy ve hvězdách. Držíme Anastacii palce.

http://www.youtube.com/watch?v=WjO8V0c6pFo


O jaké vystoupení byli všichni nadšenci ošizeni můžeme porovnat např. s vystoupením v rámci MuzTV Awards 2010

http://www.youtube.com/watch?v=fY1UPaHe9-I

Témata: