Zpěvačka Pink prý čeká prvního potomka

Hana-Slivova

Najednou všechno dává smysl. Zpěvačka Pink dokončila turné, vydala výběrovou desku a ohlásila pauzu na odpočinek. Nyní zahraniční servery přinášejí zprávu, že Pink čeká se svým partnerem, motokrosovým závodníkem Careym Hartem, první dítě.

Pink (31) zažívá šťastné období. Po úspěšném turné, na kterém kromě dobré muziky předváděla i akrobatické kousky, vydala best of desku Greatest Hits…So far!!! a podle svých slov si s manželem Careym Hartem užívá nejhezčí období. S tímhle motokrosovým závodníkem se sice v roce 2008 rozešla, o rok později to ale dvojice opět dala dohromady. "Jsme teď silnější než kdykoliv před tím," nechala se letos Pink slyšet.
K partnerskému štěstí teď zřejmě přibude i to mateřské. "Pink je ve dvanáctém týdnu těhotenství. Dítě chtěla stihnout v pauze mezi koncertními šňůrami. Bude skvělá máma," cituje server music-news.com zrdoj ze zpěvaččina okolí.

Sama PInk změně životního stylu věnovala několik posledních twitterových postů. V jednom z nich uvedla, že přemýšlí o "zimním spánku".

Přečtěte si o novém klipu PInk Raise Your Glass: Ťukněte si s Pink na všechny blázny…
Červencový koncert Pink v Praze: Fantastická Pink střílela hity a vyšla si i s prezidentem