Zpěvačka P!nk porodila druhého potomka. Jmenuje se jako whisky

Redakce

Trochu odrostlá chuligánka P!nk své druhé těhotenství po celý rok poměrně úspěšně tajila – už jen za tohle jí patří velké uznání. Protože utajit něco takového pod drobnohledem paparazzi je opravdu rasovina.

Když se ale zpětně podíváme na některe fotografie z tohoto roku, především z různých akcí, můžeme vidět, že dohady o tom, zda je těhotná, nebo není, nakonec své opodstatnění měly. Zpěvačka to médiím udělala trochu složitější, protože se objevovala často v hodně volném oblečení. Jenže v tom má Alecia Moore zálibu skoro celý život, protože ji vždycky štvalo, že „jakmile mi vyleze někde špek, tak je to hned všude na první straně.“

Až kolem podzimu se na jejím instagramovém účtu začaly objevovat všeříkající (a poměrně originální – například pouhá fotka její siluety s vypouklým bříškem) fotografie a tak už se jen čekalo, „co“ se nakonec narodí. Hudebnice má už s manželem, bývalým motokrosovým závodníkem Carey Hartem, pětiletou dcerou Willow. Ta byla vyloženě vymodlená, neboť P!nk předtím prošla i potratem. A tak mají oba rodiče asi radost, že tentokrát nastala změna, a narodil se chlapeček. Ten bude mít asi hodně veselý život, neboť při pohledu na veřejný rodinný život zpěvačky si chtě nechtě řeknete, že o jakékoli dítě v této rodině bude přímo skvěle postaráno, a hodně zásluhy na tom má právě nečekaně Hart, o kterém byste v životě neřekli, že takový drsňák může být i skvělým tátou.

A jak se P!nk přiznala, měli pro drobečka vymyšlené jméno už dlouho. „Můj táta je James, můj brácha je Jason, jedno z Careyho jmen je Jason, já i Carey máme irské předky… takže nebylo co řešit,“ usmívala se zpěvačka při vysvětlování toho, proč pro prcka zvolili právě toto jméno. Znalci už asi budou vědět, ale pro, ty kteří jsou tak trochu mimo sféru alkoholu dodáme, že se syn jmenuje Jameson, tedy jako slavná irská whisky. A celým jménem Jameson Moon Hart. Hvězdnému páru gratulujeme a Jamesonovi přejeme do života jen to dobré!

Tvoje tvář má známý hlas: Iva Pazderková všechny rozsekala svou verzí Pink

Video: Černobílá Pink utíká před tlustými fanynkami