Štítek Reklama

Interpreti Hot Chip Diskografie In Our Heads Now There Is Nothing

Hot Chip - Now There Is Nothing

Více interpretů jako tento

In Our Heads

motiv alba
  1. Motion Sickness
  2. Don't Deny Your Heart
  3. Look At Where We Are
  4. These Chains
  5. Night And Day
  6. Flutes
  7. Now There Is Nothing
  8. Ends Of The Earth
  9. Let Me Be Him
  10. Always Been Your Love
  • Rádio interpreta
  • Rok vydání: 2012
  • Žánry: Electronic, Electronic Beats, Indie pop pecky, Co poslouchají Mandrage, Pop
  • Vydavatelství: Domino
Text písničky
Now There Is Nothing (03:59)
    Audio & video
    Štítek Reklama