Štítek Reklama

Interpreti Helena Vondráčková Diskografie

Helena Vondráčková

Více interpretů jako tento

Audio & Video

ALBA

1969:  Růže kvetou dál
1969: Micro magic circus
1970: Golden Kids 1
1970: Ostrov Heleny Vondráčkové
1971: Isle of Helena
1972: Helena Helena Helena
1972: Helena ´72
1974: Helena Vondráčková (Helena a Strýci)
1975: Film melodies
1976: Immortal film Themis
1977: S písní vsříc ti běžím
1978: Unter der asche meiner liebe ist noch glut
1978: Paprsky
1979: Unter der Asche meiner Liebe ist noch Glut 2
1979: Doch in der Nacht (Helena singt Billy Joel)
1980: Můzy
1980: Golden movie hits
1980: Music
1981: Písně Billyho Joela
1981: Helena singt Billy Joel
1981: Sblížení
1982: Zrychlený dech
1982: Přelety
1982: A ty se ptáš, co já…
1984: Ode mne k tobě
1985: Sprint
1985: I´m your song 2
1986: Helena zpívá Ježka
1986: Sólo pro tve oči
1986: I´m your song - polský trh
1988: Skandál
1989: Skandál 2
1990: Přejdi Jordán
1990: I´m your song
1992: Kam zmizel ten starý song
1992: Šíleně smutná princezna
1993: The Broadway album - česká verze
1993: Golden Kids
1993: The Broadway album - anglická verze
1995: Golden Kids comeback
1995: Vánoce s Helenou
1996: Ten, koho ráda mám - kolekce Heleny Vondráčkové 1
1996: Vánoce s Helenou 2
1996: Podívej,kvete růže - kolekce kolekce Heleny Vondráčkové 2
1996: To je šoubyznys
1997: To se nikdo nedoví - kolekce Heleny Vondráčkové 3
1997: Micro Magic Circus 2
1997: Music Box No.1
1997: Helena v Lucerně - Největší hity 1
1997: Movie classics
1997: Helena v Lucerně - Největší hity 2
1998: Nevzdám se hvězdám
1998: Paříž, má láska
1998: Helena! Helena! Helena! - kolekce Heleny Vondráčkové 4
1998: Ostrov Heleny Vondráčkové - kolekce Heleny Vondráčové 5
1999: Helena a strýci - kolekce Heleny Vondráčkové 6
1999: Zlatá Helena
2000: Královny v opeře
2000: Veselé Vánoce a šťastný nový rok
2000: Zlota Helena
2000: Miláčku - kolekce Heleny Vondráčkové 7
2000: Vodopád
2001: Helena 2001
2001: Vánoce s Helenou - Vánoce s Helenou doplněno výběrem z Vánoce s Helenou 2
2001: Film Melodies+S písní vstříc ti běžím - kolekce Heleny Vondráčkové 8
2001: Paprsky + Múzy - kolekce Heleny Vondráčkové 9
2002: Koncert hvězd na Žofíně
2002: Sblížení - kolekce Heleny Vondráčkové 10
2002: Platinová Helena
2002: The Broadway album
2003: Platynowa Helena
2003: Zrychlený dech - kolekce Heleny Vondráčkové 11
2003: Hádej…!
2003: Podívej, kvete růže
2003: Čas  je proti nám
2004: Ode Mne k tobě - kolekce Heleny Vondráčkové 12
2004: Sprint - kolekce Heleny Vondráčkové 13
2004: Rendez – vous
2005: Sólo pro tvé oči - Kolekce Heleny Vondráčkové 14
2005: Zlatá kolekce - 4 CD deluxe edition * 1964-2005
2006: Skandál - Kolekce Heleny Vondráčkové 15
2006: Zastav se (a poslouchej)
2006: Helena zpívá Ježka - Kolekce Heleny Vondráčkové 16
2007: Ha ha ha
2007: Jsem jaká jsem
2007: Helena Vondráčková & Jiří Korn - Těch pár dnů
2008: 24 Golden hits
2008: Blázen, kdo se lásky zříká

Filmografie:
1967: Šíleně smutná princezna
1972: Zpívající film
1975: Romance za korunu
1977: Jen ho nechte, ať se bojí
1980: Pohádka o Honzíkovi a Mařence
1982: Revue na zakázku
1984: Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
1992: Trhala fialky dynamitem
2003: Kameňák 2

iStyle
Štítek Reklama