Zatmění – (zatím) nejlepší díl Twilight ságy?


Ještě nedávno si každý fanoušek Twilight ságy říkal, že to do premiéry Zatmění nevydrží a teď? Teď už každý správný fanda byl nejmíň jednou naložený v kině s tunou kapesníků a užíval si Pattinsona, Stewart a Lautnera.

I já jsem tam byla a to hned 1. července. Jelikož jsem z malého města, kde Zatmění ještě nedávají, musela jsem se vypravit do City Parku v Jihlavě.

S kamarádkami jsme se na tento den tak těšily, že při cestě autem jsme našemu štěstí ani nemohly uvěřit. ,,Jo! Jedem na Zatmění!" říkaly jsme si. Po najití parkovacího místa jsme vyrazily směr CineStar.
Když jsme zaplatily naše lístky (119,- Kč) měly jsme mravenčení v břiše! Každá z nás se nemohla dočkat až uvidíme ty své úžasně idoly! Samozřejmostí bylo si zajít před filmem na záchod aby nás to uprostřed filmu neobtěžovalo.


Po usednutí na červené sedadlo jsme skoro vůbec nečekaly. Světla zhasla. Začaly reklamy. Tyto reklamy byly asi jediné mínus celého kina. Buď byly moc dlouhé a nebo je možností, že jsme byly tak nedočkavé, že se nám zdály nekonečné. BUM! Najednou se objevil nápis: Eclipse.  Celá šťastná jsem chytla kamarádku za ruku. Taky nevěřila, že to KONEČNĚ vidíme! ten film, který nám tak dlouho nedal spát!


První věta, která mě napadne při slově Zatmění? Zatím nejlepší film z celé Twilight ságy! Ano! Stmívání? To bylo takový to super romantický. Nový měsíc? Ten se mi zdál nudnej. Ale Zatmění bylo prostě…BOMBA! A proto můžu říct jedinou věc. Doporučuji!

Témata: