6 celebrit, které jsou o dost chudší, než jste si mysleli

Pavla Gabrhelíková

Lehce nabyl, lehce pozbyl. Vypadá to, že karma funguje docela spolehlivě. Některé marnivé hollywoodské hvězdy poslala až na samé dno.

  1. Lindsay Lohan. Dny její slávy už jsou dávno pryč. Ona si to ale pořád nechce přiznat, takže sice nevydělává, ale utrácí. Aby si trochu polepšila, kývla na rozhovor u Oprah a focení pro Playboy. Tomu se říká dno…
  2. Johnny Depp. Obvinil své manažery z podvodu, zlé jazyky však tvrdí, že jenom neumí hospodařit. Za hraní ve filmech si sice účtuje dvě stě milionů dolarů, ale denně si kupuje víno za třicet, což jeho úspory asi dost snižuje. Nepomohly mu ani skandály, kterým v poslední době čelil. Asi se až moc vžil do rola kapitána Jacka Sparowa.
  3. Lauryn Hill. Nejdřív členka kapely Fugies, pak sólová zpěvačka, rapidně snížila svoji hodnotu tím, že byla ve vězení za daňové úniky. I když je legendou svého umění, tře bídu s nouzí.
  4. Pamela Anderson. Někdejší sexsymbol nejdřív zaválel v Playboyi a Pobřežní hlídce. I když šla její sláva ke dnu, Anderson tunila barák v Hollywoodu. A tím se o dost peněz připravila. Navíc jí v roce 2012 naúčtovali nezaplacené daně. Takže korunky se kutálejí a kde nic tu nic…
  5. Mike Tyson. Reputace nebezpečného násilníka a osobní bankrot člověku moc nepřidá. Hodnota boxera pak spadla ze čtyř set milionů dolarů na tři. Jak zpívá Vypsaná Fixa: Někdy je to v haj*lu, karma je Mike Tyson.
  6. Charlie Sheen. V dobách slávy Dva a půl chlapa patřil k nejlépe placeným televizním hercům. Pak mu ale nevyšel Angry Management a hodně ho stálo i utajení faktu, že je HIV pozitivní.
Dva a půl chlapa